Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 19 Ιουλίου 2011Θα νιώσετε σήμερα την ανάγκη να ελέγξετε ό, τι συμβαίνει γύρω σας προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια καινούργια αρχή. Θα είστε έτοιμοι να εκραγείτε γι’ αυτό αλλάξτε περιβάλλον. Θα έχετε οικονομικά σκαμπανεβάσματα αλλά θα τα ξεπεράσετε. Δεν θα έχετε κατανόηση στον εργασιακό σας χώρο και θα θεωρείτε πως δεν αναγνωρίζεται η αξία σας και η προσφορά σας. Προσέξτε αν πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο.TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα από τον σύντροφο σας και θα τα ανταποδώσετε. Θα έχετε ένταση στον εργασιακό σας χώρο γι’ αυτό αντιμετωπίστε φρόνιμα τις καταστάσεις. Μην επιτρέπετε τον φιλικό σας περίγυρο να υπεισέρχεται στην προσωπική σας ζωή. Στα συναισθηματικά σας κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Δεν θα είναι τόσο εύκολο για σας τώρα να βρείτε κάποια άτομα διατεθειμένα να ακούνε τα προβλήματα σας.Εμπιστευθείτε τον σύντροφο σας, δείξτε του αγάπη και θα δείτε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Μην παρασύρεστε από τις αντιδράσεις και το φέρσιμο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στα αισθηματικά σας, η πορεία θα είναι αρκετά ικανοποιητική για σας. Για να πάει η σχέση σας πολύ καλά, θα πρέπει να μάθετε να επικοινωνείτε με τον σύντροφο σας και να δείξετε ο ένας στον άλλον την αγάπη σας. Αφοσιωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.


Εκμεταλλευτείτε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Θυμηθείτε τι έχετε περάσει αποφεύγοντας έτσι να κάνετε τα ίδια λάθη. Νέες γνωριμίες για όσους είστε μόνοι θα σας βοηθήσουν στην σύναψη μιας νέας σχέσης που θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά. Καινούργιες συνεργασίες θα εμφανιστούν σύντομα. Μην κυνηγάτε συνέχεια τα υλικά αγαθά αλλά δείτε λίγο και τα άτομα που είναι δίπλα σας.Θα εκπληρώσετε τους στόχους σας και παράλληλα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Θα πετύχετε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο φέρσιμο των συνεργατών σας. Θα αναδιοργανωθείτε στον εργασιακό σας χώρο και θα έχετε θάρρος και αποτελεσματικότητα συνειδητοποιώντας πώς η επίτευξη των στόχων σας ξεκινάει. Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα των οικονομικών σας χειρισμών. Τα πράγματα στα οικονομικά σας θα είναι αρκετά δύσκολα.Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω σας. Θα κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό και θα διατηρήσετε το πρόγραμμα σας. Θα νιώσετε την ανάγκη απόδοσης δικαιοσύνης αλλά θα πρέπει όμως να ακούτε τι έχουν να σας πουν και οι άλλοι. Κάποια ζητήματα του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια γι’ αυτό φανείτε διαλλακτικοί. Οι συμφωνίες που θα κάνετε, θα σας φανούν πάρα πολύ χρήσιμες και ωφέλιμες.Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά ενώ παράλληλα θα αυξηθούν τα εισοδήματα σας. Θα έχετε ένα εξουθενωτικό πρόγραμμα γι’ αυτό υιοθετήστε χαλαρούς ρυθμούς. Επωφεληθείτε από τις παλιές συνεργασίες σας και επανεξετάστε τις. Χαλαρώστε και απολαύστε την ασφάλεια που σας δίνουν τα δικά σας άτομα. Η δύναμη και η εξουσία που θα προβάλετε θα ενοχλήσει κάποια άτομα.Κάποια γεγονότα που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα και σας έχουν χαλάσει την ηρεμία σας θα επιλυθούν. Θα χρησιμοποιήσετε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες σας και θα δώσετε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος που έμειναν σε εκκρεμότητα. Παρουσιάζονται καινούργιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα τις οποίες δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφο σας.Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας. Έρχεται κάτι ευχάριστο για όσους είστε μόνοι, γι’ αυτό βγείτε με παρέες, διασκεδάστε περισσότερο γιατί το έχετε ανάγκη. Κάποιες αλλαγές θα σας αλλάξουν την ψυχολογία σας προς το καλύτερο, αλλά θα σας βάλουν συγχρόνως σε περιττά έξοδα. Θα αναιρέσετε κάποιες από τις επιλογές που κάνατε στο παρελθόν και θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πολλές από τις απόψεις σας. Προσέξτε κάποιες κρίσεις τις οποίες τις προκαλείτε εσείς οι ίδιοι.Θα περάσετε κάποιες διακυμάνσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας αναγκάσουν να μιλήσετε άσχημα γι’ αυτό κρατείστε τις ισορροπίες που χρειάζονται.
Οι μέρες αυτές δεν ευνοούνται για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Δεν θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε δυναμικά και αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις και θα δείτε ότι η διάθεση σας θα αλλάξει και ότι θα νοιώθετε δυνατοί ψυχικά.Θα αποφασίσετε επειγόντως να επιλύσετε τα φλέγοντα επαγγελματικά σας θέματα. Οι επενδύσεις δεν θα σας αποφέρουν κέρδη και δεν θα πρέπει να στηρίζεστε καθόλου σε κάποια άτομα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διεκπεραίωση των οικονομικών σας για να μην κουραστείτε αργότερα. ‘Ίσως τώρα χρειαστεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω για την διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων σας. Κάποιο δικό σας άτομο θα σας βγάλει από την άσχημη ψυχολογική διάθεση.


 

 
Δεν θα πτοείστε από τα προβλήματα σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες κι αυτό θα σας γεμίσει ελπίδες για το μέλλον. Θα δρομολογείτε με τον σωστό τρόπο όλες σας τις υποθέσεις. Ορισμένες καταστάσεις θα σας φρενάρουν για λίγο και θα σας αποδιοργανώσουν. Μην πτοείστε, όμως, γιατί τα πράγματα θα ισορροπήσουν. Μπορεί να νιώσετε κάποια απειλή από κάποιο άτομο αλλά μάλλον είναι στην φαντασία σαςhttp://www.e-zwdia.gr.