Πώς θα μειώσετε τις ρυτίδες

Πώς θα μειώσετε τις ρυτίδες
Είτε είστε 35 ετών και αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης είτε 55 και έχετε δέρμα που δείχνει την ηλικία σας σίγουρα το θέμα της αποφυγής των ρυτίδων βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές σας. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές γυναίκες χάνουν τη μάχη παρακολουθώντας τη νιότη να απομακρύνεται και το πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια πίσω του.Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι ο γηρασμός του δέρματος είναι αναπόφευκτος, αλλά το iatronet μέσα από τις συμβουλές του μπορεί να σας βοηθήσει με πληροφορίες και τεχνικές να αποφύγετε ή να καθυστερήσετε την εμφάνιση των ρυτίδων.
Αποφύγετε τον ήλιο: Αυτός είναι νούμερο ένα παράγοντας. Δεκάδες έρευνες έχουν αποδείξει την επίδραση του ήλιου στη γήρανση του δέρματος. Μελέτη που έγινε έδειξε ότι η έκθεση στον ήλιο είναι ακόμα πιο σημαντική από την κληρονομικότητα. Άτομα που περιόρισαν την έκθεση στον ήλιο είχαν λιγότερες ρυτίδες και έδειχναν γενικά νεότερα από τα αδέρφια τους που ήταν λάτρεις του ήλιου.
Η σημασία του αντηλιακού: Αν πρέπει να βγείτε στον ήλιο, καλό θα ήταν να φορέσετε αντηλιακό. Θα σας προστατεύσει από τον καρκίνο του δέρματος και θα σας βοηθάει να αποφύγετε τις ρυτίδες.
Αποφύγετε το κάπνισμα: Ορισμένες έρευνες έχουν δώσει αντιφατικά αποτελέσματα, αλλά όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το κάπνισμα γηράσκει το δέρμα, κυρίως απελευθερώνοντας ένα ένζυμο που διασπά το κολλαγόνο και την ελαστίνη, σημαντικά συστατικά του δέρματος. Έρευνες σε αδέρφια έδειξαν αυτός που κάπνιζε είχε την τάση να εμφανίζει πιο ρυτιδωμένο δέρμα και πιο αδύνατο κατά 40%.
Θεραπευτικός ο ύπνος: Εδικός δερματολόγος σημειώνει ότι όταν δεν κοιμάστε αρκετά το σώμα παράγει υπερβάλλουσα κορτιζόνη, μια ορμόνη που διασπά τα κύτταρα του δέρματος. Κοιμηθείτε αρκετά, συμβουλεύει ο ειδικός και θα παράγετε περισσότερη αυξητική ορμόνη που βοηθά το δέρμα να παραμένει σκληρό, περισσότερο ελαστικό και λιγότερο ευάλωτο στις ρυτίδες.
Να τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά: Το κλειδί είναι τα αντιοξειδωτικά συστατικά. Αυτά τα συστατικά πολεμούν τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες με τη σειρά τους βοηθούν το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό και πιο λαμπερό προστατεύοντας από τη φωτογήρανση.http://www.real.gr

Η λίστα ιστολογίων μου