Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Ντου στο Ντους


Ντου στο Ντους

Απόλαυσε το σεξ χωρίς κατάγματα με αυτές τις 4 συμβουλές.
«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα διεγερτικό περιβάλλον» λέει η Marianne Brandon, σεξοθεραπεύτρια. «Βέβαια, γλιστράει». Απόλαυσε το σεξ χωρίς κατάγματα με τις συμβουλές της.  
1. Βιάσου να Τελειώσεις 
Το σεξ στο ντους κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, γι’ αυτό κάνε τα προκαταρκτικά κύριος μέρος του παιχνιδιού και αντιμετώπισε τη σεξουαλική επαφή σαν γρήγορο διάλειμμα. Μ’ αυτόν τον τρόπο, οι άβολες στάσεις δεν θα κρατήσουν τόσο ώστε να χάσετε τη διάθεσή σας.
2. Εξοπλίσου Σωστά
Tο τρεχούμενο νερό μπορεί να απομακρύνει τα φυσικά λιπαντικά της, γι’ αυτό χρησιμοποίησε ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη.Φρόντισε να έχεις τις πετσέτες κάπου κοντά, σε περίπτωση που τα γόνατα ή άλλα σημεία του σώματός της χρειαστεί να ακουμπήσουν σε σκληρές επιφάνειες.
Αγόρασε ένα πλαστικό σκαμνί για μπάνιο. Ετσι θα απολαύσετε περισσότερο το doggy style και φυσικά άλλες στάσεις.Αν σκοπεύεις να βάλεις το σεξ στο ντους στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τότε διάλεξε δύο λαβές μπάνιου. Προτίμησε εκείνες που κολλάνε στον τοίχο.
3. Μούσκεψέ την
Πολλές γυναίκες αγχώνονται, επειδή πιστεύουν ότι δεν δείχνουν ωραίες κάτω από το νερό. Χαλάρωσέ την αγγίζοντάς την απαλά και ταυτόχρονα ψιθύρισέ της πόσο σέξι είναι.
Βάλε σαπούνι στα χέρια σου και άρχισε να τη σαπουνίζεις, μια χαϊδεύοντάς την και μια ρίχνοντάς της νερό.
Σε περίπτωση που το τηλέφωνο του ντους μετακινείται, τότε μη διστάσεις να της το δώσεις (θα μπει αμέσως στο υγρό κλίμα). Αφού λοιπόν φέρει τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού στα μέτρα της, πάρε το και πάλι εσύ, ώστε να της δώσεις ελευθερία κινήσεων.
4. Λάβετε Θέσεις
Δοκιμάστε το από πίσω στα όρθια. Στάσου όρθιος κι άσε εκείνη απλώς να σκύψει μπροστά, για να ρυθμίσει τη γωνία της διείσδυσης.
http://www.menshealth.gr