Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Τρεις σύγχρονοι μύθοι του σεξ που καταρρίπτονται


Τρεις σύγχρονοι μύθοι του σεξ που καταρρίπτονται

Τρεις σύγχρονοι μύθοι του σεξ που καταρρίπτονται

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από τα πρέπει και τα μη γύρω από τις σχέσεις. Μάλιστα εμείς οι γυναίκες φαίνεται πως από μόνες μας βάζουμε πολλά «μη» με αποτέλεσμα πολλές φορές να φρενάρουμε τη δημιουργία σχέσης μέσα στον εργασιακό χώρο, γιατί δεν είναι σωστό ή επίσης δεν κάνουμε σεξ από το πρώτο ραντεβού για να μην μας κακοχαρακτηρίσουν.
Να όμως που μια ειδική περί σχέσεων, η Tracey Cox, υποστηρίζει ότι πολλά από τα «μη» που βάζαμε είναι λάθος, καταρρίπτοντας τρεις μύθους γύρω από το σεξ.
1.Δεν πρέπει να κάνεις σεξ με κάποιον μέσα από τον χώρο εργασία σου: Νέες μελέτες δείχνουν ότι η καθημερινή επαφή με κάποιον μας κάνει να ερχόμαστε πιο κοντά του και το ερέθισμα αυτό μας αρέσει. Επίσης, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ορμόνες που μας κάνουν να θέλουμε να είμαστε συνεχώς κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους ξοδεύουμε πολλές ώρες μαζί τους. Αυτό δεν είναι κακό. Τα ζευγάρια που γίνονται μέσα στον ίδιο χώρο εργασίας έχουν μια πιο ξεκάθαρη σχέση για το τι είναι ο σύντροφό τους.
2.Δεν πρέπει να λες την αλήθεια για το παρελθόν σου. Κοινώς ο μύθος του να αποφεύγετε να πείτε με το πόσους έχετε πάει, καταρρίπτεται. Πριν λοιπόν πείτε τον κλασσικό αριθμό τρία να ξέρετε ότι ο υποψήφιος σύντροφος ξέρει ότι του λέτε ψέματα. Αν π.χ είστε 30 χρονών οκ, μπορείτε να έχετε κανει δυο μακροχρόνιες σχέσεις αλλά αν η σεξουαλική ζωή σας έχει ξεκινήσει από τα 16 τότε σίγουρα θα είχατε και κάτι περιστασιακό. Η ειδικός υποστηρίζει ότι μπορεί να έχετε κάνει σεξ με 20 άτομα. Αν ο κύριος ασχολείται με τους αριθμούς και όχι με την απλή λογική τότε απλά αφήστε το.
3.Δεν πρέπει να κάνετε σεξ από το πρώτο ραντεβού. Εξαρτάται από την ηλικία. Οκ αν είστε 20, είναι λογικό μετά τα 30 όμως το συγκεκριμένο θέμα αμφισβητείται έντονα. Όπως υποστηρίζει η ειδικός γνωρίζει τουλάχιστον τέσσερα ζευγάρια που έκαναν σεξ από το πρώτο ραντεβού και είναι μαζί τουλάχιστον 5 χρόνια και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι.Πηγή: http://www.queen.gr