Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Η κοπέλα σου είναι διατεθειμένη για πολλά, αρκεί να της τα ζητήσεις με τον σωστό τρόπο. Τσέκαρε 8 τρόπους για να την καταφέρεις.

Η κοπέλα σου είναι διατεθειμένη για πολλά, αρκεί να της τα ζητήσεις με τον σωστό τρόπο. Τσέκαρε 8 τρόπους για να την καταφέρεις.
1. Κάνε το Τέλειο Μασάζ
Ρώτα την πού προτιμά να της κάνεις μασάζ κι επικεντρώσου σε αυτές τις περιοχές, λέει η Debby Herbenick, σύμβουλος σεξ του ΜΗ. Στη συνέχεια, άρχισε να κινείσαι προς τα μέρη του σώματός της που προτιμάς. Η σεξουαλική ικανοποίηση ενός άντρα συχνά συνδέεται με το πόσο συχνά αγγίζει το σώμα της γυναίκας, λέει η Herbenick.
2. Δοκίμασε τα Οριά της
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία μεταξύ της περιπετειώδους εμπειρίας και του δημόσιου εξευτελισμού την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ έξω. «Ξεκινήστε με την αυλή σας, το μπαλκόνι ή ένα μέρος, όπου θα έχετε τον έλεγχο της κατάστασης» λέει η Pepper Schwartz, σύμβουλος σχέσεων και καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.
3. Μην Πας και για Οσκαρ
Μη σχεδιάσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια από πριν, λέει ο Logan Levkoff, σεξολόγος και συγγραφέας του How to Get Your Wife to Have Sex With You. «Διαλέξτε ένα παιχνίδι ρόλων, αλλά έως εκεί» λέει. «Ετσι κανένας από τους δυο σας δεν θα νιώσει ότι πιέζεται να διαλέξει μια φαντασίωση, που δεν είναι ακόμη έτοιμος να υποστηρίξει».
4. Μην το Δέσεις Κόμπο
Στην αρχή, η κοπέλα σου μπορεί να είναι διστακτική, γι’ αυτό μην ξεκινήσεις με sex toys, όπως ο τροχός Wartenberg. Η καλύτερη επιλογή είναι το spanking. Για τις περισσότερες γυναίκες, το καλύτερο σημείο είναι το χαμηλότερο μέρος των γλουτών, το οποίο συνδέεται με τα νεύρα των γεννητικών οργάνων. Επίσης, μην ξεχνάς να το πας με το μαλακό.

5. Μη Χάσετε τη Σύνδεση
Το ταντρικό σεξ δεν θα σας βοηθήσει μόνο να πετύχετε καλύτερους οργασμούς, αλλά κυρίως να αποκτήσετε καλύτερη επικοινωνία. Η Schwartz προτείνει μια βασική κίνηση: να παρατηρήσετε ο ένας τον άλλο ντυμένοι ή γυμνοί. Βάλτε τα χέρια ο ένας στο στήθος του άλλου για να αισθανθείτε τους χτύπους της καρδιάς σας και στη συνέχεια προσπαθήστε να συγχρονίσετε τις αναπνοές σας.
6. Κράτα τις Αποστάσεις σου
Βάλτε κανόνες εκ των προτέρων, λέει ο Levkoff. «Το τρίτο πρόσωπο πρέπει να αρέσει και στους δύο. Αν αρέσει μόνο στον έναν, δεν θα είναι ίδια η απόλαυση». Πρέπει να συμφωνήσετε από πριν και τι θα μείνει εκτός μενού και να καθορίσετε κάτι συνθηματικό, για να σταματήσετε αν κάποιος αισθανθεί άβολα.
7. Ξεπέρασε τα Οριά σου
Αν κάνετε γιόγκα μαζί, μπορεί να βελτιωθεί η σεξουαλική σας ζωή. Μια μελέτη στο Journal of Sexual Medicine βρήκε ότι η γιόγκα βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία στους άντρες. Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Loyola διαπίστωσαν ότι τα ζευγάρια που έκαναν γιόγκα μαζί βελτίωναν τους δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ τους.
8. Γνώρισε τα Οριά σου
Μερικές φαντασιώσεις είναι γραφτό να μη γίνουν πραγματικότητα αλλά εξακολουθούν να έχουν κάτι θετικό να σου προσφέρουν. «Δεν είναι τόσο σημαντικό να προσπαθείς να κάνεις πραγματικότητα κάθε επιθυμία σου» λέει η Herbenick «αλλά συζητώντας γι’ αυτές μπορεί να έρθετε πιο κοντά ως ζευγάρι, να μοιραστείτε πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σας, μέχρι και να βρείτε κάποιο διαφορετικό κοινό έδαφος».http://www.menshealth.gr