Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Κάτι ξέρουμε κι εμείς! 7 ατάκες που θα σας απογειώσουν στο κρεβάτι


Κάτι ξέρουμε κι εμείς! 7 ατάκες που θα σας απογειώσουν στο κρεβάτι

Κάτι ξέρουμε κι εμείς! 7 ατάκες που θα σας απογειώσουν στο κρεβάτι

"Αν θέλεις να με ερεθίσεις περισσότερο τότε..." (συμπλήρωσε αυτό που σου αρέσει)
Πώς λειτουργεί: Το αγόρι σου τρελαίνεται να σε ικανοποιεί, οπότε με βεβαιότητα θα κάνει αυτό που του ζητάς."Φίλησέ με σε κάθε σημείο που σου δείχνω"
Πως λειτουργεί: Θέλεις να πεις στον καλό σου πράγματα στο σεξ που σου αρέσουν και να δεις ανταπόκριση. Με αυτή την φράση γίνεσαι εσύ ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και του αφήνεις λίγα περιθώρια για λάθη."Θυμάσαι πως με έκανες να φωνάζω την προηγούμενη εβδομάδα; Κάντο ξανά"
Πώς λειτουργεί: Το να υπενθυμίσεις στο αντικείμενο του πόθου σου πόσο καυτή σε έκανε να νιώθεις είναι το απόλυτο boost για τον αντρικό του εγωισμό και το γεγονός ότι το ξαναθυμάστε ανάβει και τους δύο ξανά από την αρχή.
"Θες να μάθεις το μυστικό πως με κάνεις να έρχομαι σε οργασμό; Βάλε το χέρι σου εκεί που είναι το δικό μου"
Πώς λειτουργεί: Το να τον καθοδηγείς στα σημεία που σου αρέσουν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να του πεις τι θες και να μην κάνει λάθος!
"Πες μου και άλλα"
Πώς λειτουργεί: Αυτή είναι η ιδανική απάντηση όταν σου πει ότι λατρεύει την τάδε στάση. Το να τον πείσεις να μιλήσει θα σου λύσει απορίες για το τι του αρέσει και παράλληλα είναι απίστευτα ερεθιστικό να τον ακούς να το λέει την στιγμή που το κάνει.
Θα με έφτιαχνες ακόμη περισσότερο αν (βάλε την κίνηση που θες) περισσότερη ώρα"
Πως λειτουργεί: Ιδανική ατάκα αν ο καλός σου είναι γρήγορος και εσύ θέλεις πιο αργές κινήσεις. Με αυτή την πρόταση θα δεις αμέσως αλλαγή ταχύτητας!Πηγή: http://www.queen.gr