Μην πας στα τυφλά! 7 σημάδια ότι θα γίνει καλός μπαμπάς για τα μωρά σου


Μην πας στα τυφλά! 7 σημάδια ότι θα γίνει καλός μπαμπάς για τα μωρά σου

Μην πας στα τυφλά! 7 σημάδια ότι θα γίνει καλός μπαμπάς για τα μωρά σου


1. Σε βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού., Αν τη στιγμή που κάνεις σκούπα όλο το σπίτι για να καθαρίσεις το πάτωμα από τα Doritos που τρώει σε κάθε γωνιά στο σπίτι, εκείνος κάθεται και παίζει play station δεν υποδηλώνει κάποιον που νοιάζεται. Αν όμως σου μαγειρεύει πού και πού, βάζει κανά πλυντήριο και πλένει πιάτα και όλα αυτά χωρίς να του τα πεις εσύ... τότε είμαστε σε καλό δρόμο.
2. Είναι καλός στο να λειτουργεί με πίεση. Όταν χαθήκατε με το ποδήλατο στο βουνό στη μέση του δάσους, τον είδες να τα χάνει και να περιμένει να έρθουν οι αρκούδες να σας φάνε; Ή ένιωσε ως συμμετέχων στο Survivor και σε έσωσε από βέβαιο θάνατο; Αν έγινε το δεύτερο τότε είναι ικανός να κάνει baby seating στο μωρό σας στις 2 το βράδυ!
3. Δεν παίρνει τη ζωή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σοβαρά. Μερικές από τις αγαπημένες σας στιγμές είναι να σε ρίχνει στο κρεβάτι και να σε γαργαλάει γιατί ξέρει ότι γελάς. Πολλές φορές τον ακούς να γελάει σαν τρελός, βλέποντας το αγαπημένο του σίριαλ. Aν ο σύντροφός σου παρά την ηλικία του έχει μια παιδιάστικη πλευρά και δεν ντρέπεται να κάνει ότι χρειαστεί για να σε κάνει να γελάς τότε θα κάνει και το μωράκι σας να γελάει. Ανεκτίμητο!
4. Έχει κατοικίδιο. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αλλά το να έχει εμπειρία στο να προσέχει, ταίζει και τρέφει ένα άλλο ον είναι σημαντικό προσόν!
6. Κατανοεί τις ανάγκες σου. Σε ενθαρρύνει να πας για καφέ με τις φίλες σου ή να πας για μανικιούρ και μασάζ όταν αγχώνεσαι. Αν συχνά βάζει τις δικές σου ανάγκες πάνω από τις δικές του και θέλει να είσαι ευτυχισμένη και χαρούμενη το ίδιο θα κάνει και με τα παιδιά σας.
7.  Είναι καλός κολυμβητής/ έχει μαύρη ζώνη στο καράτε/ είναι καλός στα μαθηματικά/ έχει φωτογραφική μνήμη/ ή όλα τα παραπάνω. Αν θες να κάνεις παιδί μαζί του πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ταλέντο και καλά γονίδια.Πηγή: http://www.queen.gr

Η λίστα ιστολογίων μου