Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

8 αποτυχημένοι κανόνες που σου έμαθε η μαμά σου για τη σχέση σου για τους άντρες


8 αποτυχημένοι κανόνες που σου έμαθε η μαμά σου για τη σχέση σου για τους άντρες

8 αποτυχημένοι κανόνες που σου έμαθε η μαμά σου για τη σχέση σου για τους άντρες


1. Μην κοιμηθείς μαζί μέχρι το...(βάλε ένα νούμερο εσύ) ραντεβού. Είτε κάνεις σεξ μαζί του από το πρώτο βράδυ της γνωριμίας σας είτε στους πέντε μήνες ο άντρας πρέπει να σε σεβαστεί το ίδιο. Γιατί όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ και κάνει σεξ δεν πρέπει να χαρακτηριστεί εύκολη.
2. Μην του ζητήσεις εσύ ραντεβού. Έχεις δύο επιλογές. Ή να αφήσεις όλους τους άντρες που δεν σε ενδιαφέρουν να σου ζητούν ραντεβού ή να πάρεις πρωτοβουλία και να το ζητήσεις εσύ από εκείνον που σε ενδιαφέρει. Μην χάνεις τον χρόνο σου.
3. Παίξ'το δύσκολη γιατί αλλιώς θα σε αφήσει. Αν του στείλεις μήνυμα την επόμενη μέρα του πρώτου σας ραντεβού και σε περάσει για την εμμονική Glenn Close στη Μοιραία Σχέση τότε εκείνος είναι λάθος. Είσαι μια ανεξάρτητη γυναίκα που μπορεί να στείλει μήνυμα όταν το νιώσει,
4. Μην τον φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού. Αν θες να κάνεις κάτι μαζί του στη πρώτη σας συνάντηση... υπέροχα γιατί αυτό σημαίνει ότι πήγε καλά και σου αρέσει. Στο σπίτι σου ή στο club ένα φιλί είναι το ιδανικό τέλος ενός τέλειου πρώτου ραντεβού.
5. Να περιμένεις να πληρώσει αυτός. Μην το κρίνεις επειδή στο τέταρτο ραντεβού σε άφησε να πληρώσεις το μερίδιό σου. Αφού πλέον βγάζεις τα ίδια χρήματα με εκείνον.
6. Ακόμα και αν δεν σου αρέσει με τηην πρώτη ματιά, μην τον απορρίψεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βολευτείς με κάποιον που δεν σε κάνει να χαμογελάς απλά και μόνο επειδή είναι καλό παιδί και έχει καλή δουλειά.
7. Μην μιλάς για σοβαρά πράγματα μαζί του πολύ νωρίς. Μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον κανόνα αν θες να περάσεις έξι μήνες με κάποιον τύπο που τελικά δεν θέλει ποτέ να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.
8. Βασίσου πάνω του στο να έχει προφυλακτικά. Μπορείς να σκεφτείς πόσες φορές ο τύπος που ήρθε σπίτι σου δεν είχε προφυλακτικά και είτε προχωρήσετε σε σεξ χωρίς προστασία (μέγα λάθος) είτε ξενενώρεσατε; Απλά έχε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σου ένα κουτί για αυτές τις περιπτώσεις.Πηγή: http://www.queen.gr