Δείχνουν πολλά χρόνια νεότερες με ενέσεις από..αίμα!

Δείχνουν πολλά χρόνια νεότερες με ενέσεις από..αίμα!

Μεσοθεραπεία με πλάσμα PRP (Επίσης γνωστή και ως Vampire Lift.)
Η διαδικασία της επούλωσης του δέρματος ξεκινά με τα αιμοπετάλια που βοηθούν την πήξη του αίματος για την διακοπή της αιμορραγίας και τα λευκά αιμοσφαίρια που περιέχουν πολύτιμες πρωτεΐνες που οδηγούν στην παραγωγή ινώδους συνδετικού ιστού για την αποκατάσταση του τραύματος .
Τους πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες των λευκών αιμοσφαιρίων και αιμοπεταλίων χρησιμοποιούμε στην μεσοθεραπεία με πλάσμα ή (Platelet Rich Plasma) για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά και την δημιουργία ινοβλαστών από τα βλαστοκύτταρα του δέρματος. 
Η θεραπεία στηρίζεται στην απομόνωση του πλάσματος από το αίμα του ασθενούς αφού φυγοκεντρηθεί.
 
Το κατάλληλο κλάσμα του ορού χρησιμοποιείται ως ενέσιμο υλικό στο πρόσωπο-λαιμό-ντεκολτέ ή και την ραχιαία επιφάνεια των χεριών με την μέθοδο της μεσοθεραπείας. Υπάρχει μια ελαφριά κοκκινίλα-ερεθισμός στις περιοχές εφαρμογής πού  μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες. 
Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 1 μήνα για 2-3 φορές όλες τις εποχές του χρόνου. 
Η θεραπεία με πλάσμα μπορεί να συνδυαστεί με τις κλασσικές μεσοθεραπείες ενυδάτωσης και θρέψης του δέρματος.
Εφαρμόζεται επίσης στο τριχωτό της κεφαλής για την ενίσχυση της τριχοφυΐας σε συνδυασμό με δραστικούς αυξητικούς παράγοντες των τριχοθηλακίων-μεσοθεραπεία τριχωτού.
 Τι είναι η Μεσοθεραπεία;
Επίσης γνωστή και ως μεσοθεραπεία ενυδάτωσης.
Από τις λέξεις ‹‹ μέσος ›› και ‹‹ θεραπεία›› είναι μια μη χειρουργική θεραπεία, που σκοπό έχει την έγχυση ουσιών στο χόριο του δέρματος, την περιοχή ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο λίπος. Εκεί βρίσκονται τα κύτταρα από τα οποία παράγεται κολλαγόνο, ελαστίνη και γίνεται η αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. 
Η θεραπεία γίνεται με ειδικές πολύ ψιλές βελονίτσες, κατάλληλες σύριγγες και ειδικά υγρά σκευάσματα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν ως βάση κυρίως το υαλουρονικό (για την ενυδάτωση της επιδερμίδας), τις πολυβιταμίνες, συσφηκτικές ουσίες, αυξητικούς παράγοντεςαμινοξέα, και ανόργανες ουσίες που χρησιμοποιούνται στον μεταβολισμό των κυττάρων. Η μεσοθεραπεία επαναλαμβάνεται 4-6 φορές ανά 1 εβδομάδα και ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου, μπορεί να επαναληφτεί ανά 3μήνο ή 6μήνο.Τα αποτελέσματα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας, η σφριγηλότητα του δέρματος, η ανάπλαση των κυττάρων και μια όψη λαμπερή και φρέσκια. Η μεσοθεραπεία συνδυάζεται με fraxional laser για την ανάπλαση του προσώπου και την αφαίρεση ψιλών ουλών και ρυτίδων, με laser photorejuvenation για την απομάκρυνση κηλίδων και ευρυαγγειών προσώπου, με Botox και Yαλουρονικό. Πηγή: Νέλλη Τζιβαρίδου πλαστική χειρουργός (plastikos.gr)

Η λίστα ιστολογίων μου