Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Για όλα υπάρχει εξήγηση! Τί κάνει ο καλός σου μετά το σεξ και πως να το αποκωδικοποιήσεις


Για όλα υπάρχει εξήγηση! Τί κάνει ο καλός σου μετά το σεξ και πως να το αποκωδικοποιήσεις

Για όλα υπάρχει εξήγηση! Τί κάνει ο καλός σου μετά το σεξ και πως να το αποκωδικοποιήσεις

1. Δεν θέλει να σε παίρνει αγκαλιά
Σύμφωνα με τους ερευνητές οι περισσότεροι άντρες "πέφτουν" σε αυτή την κατηγορία. Το αντρικό φύλο είναι διαφορετικό από την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία της γυναίκας και δεν χρειάζεται να το παίρνεις την συμπεριφορά του προσωπικά. Σε πολλές περιπτώσεις ισχύει ότι οι άντρες δεν τα πάνε καθόλου καλά με το after play και την οικειότητα. Αυτό που θα πρέπει να σε ανησυχήσει σε αυτή την περίπτωση είναι αν κάποτε ήθελε να περνάτε ώρα αγκαλιά και τώρα στο αρνείται.
2. Αλλάζει η διάθεσή του
Ο ερωτικός σου σύντροφος πριν το σεξ είναι ομιλητικός και φιλικός, αλλά μετά το σεξ γίνεται ήσυχος και συναισθηματικός; Πολύ πιθανό να νιώθει ανασφαλής για την απόδοσή του ή πιο απλά να αισθάνεται πάντα έτσι μετά το σεξ.
3. Πέφτει για ύπνο σε χρόνο μηδέν
Θα στο πούμε επιστημονικά. Στους άντρες το σεξ ενεργοποιεί την έκκριση ντοπαμίνης, ένας νευροδιαβιβαστής, που στέλνει "θετικές" ουσίες σε όλο το σώμα του. Αυτό συν η αύξηση της οξυτοκίνης, που του δίνει τη διάθεση να χαλαρώσει τον στέλνουν γρήγορα στην αγκαλιά του... Μορφέρα! Αν λοιπόν κοιμάται σημαίνει απλά ότι είναι άντρας.
4. Επισκέπτεται το μπάνιο αμέσως
Η πρώτη στάση μετά το σεξ -ακόμη και πριν το ψυγείο- είναι το μπάνιο. Ο λόγος; Και πάλι η οξυτοκίνη και η ορμόνη προλακτίνη, που παίζουν ρόλο στην λειτουργία των νεφρών και μπορεί να του προκαλέσουν την ανάγκη να ουρήσει αμέσως μετά το σεξ.
5. Φεύγει από το σπίτι σου σε χρόνο μηδέν
Αν συμβεί μία φορά, δεν υπάρχει λόγος για δράματα. Αλλά αν επαναλαμβάνεται αυτή η τακτική μετά από κάθε σεξουαλική συνεύρεση τότε πρόκειται για κόκκινη σημαία που πρέπει να δεις. Ένας άντρας που αδιαφορεί για σένα μετά το σεξ σκέφτεται πως είτε η σχέση σας είναι απλώς σεξουαλική ή πως έχει προβλήμα δέσμευσης και οικειότητας. Αν τον θες για αγόρι σου, επέμενε να μείνει το βράδυ σπίτι σου ή αλλιώς δείξε του την εξώπορτα... μία και καλή!Πηγή: http://www.queen.gr