Πώς ένα αγοράκι 3 ετών αντιλαμβάνεται ότι νιώθει σαν κοριτσάκι;

HOW TO BE A GIRL

Πώς ένα αγοράκι 3 ετών αντιλαμβάνεται ότι νιώθει σαν κοριτσάκι;

 
 Μπορεί στη χώρα μας να ακούγεται ακόμα εξωπραγματικό, αλλά η αντιμετώπιση της αλήθειας και η μητρική αγάπη μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κάνουν πραγματικότητα ακόμα κι ότι μοιάζει ακατόρθωτο.
Η τρανή απόδειξη είναι μία μαμά που γέννησε ένα αγοράκι το οποίο στα 3 χρόνια της ζωής του της είπε ότι είχε κάνει λάθος κι ότι είναι κορίτσι! Η μητέρα εξηγεί πως έφτασε στο σημείο να αποχαιρετήσει το μοναχογιό της και να αποκτήσει μία μονάκριβη κόρη. Από 2 ετών, όπως αναφέρει η ίδια η μαμά του, ο γιος της ήθελε να φοράει ροζ ρούχα, να έχει μακριά μαλλιά και να παίζει με κούκλες, ότι αρέσει και σε ένα κοριτσάκι στην ίδια ηλικία.
Ένα χρόνο μετά ο μικρός είπε ξεκάθαρα στη μαμά του ότι είναι κορίτσι κι ότι θέλει να μπει πάλι στην κοιλιά της για να βγει ξανά ως κορίτσι. Όσο δύσκολο κι αν ήταν για τη μαμά του, αποδέχθηκε τη φύση του παιδιού της, αποχαιρέτησε τον μικρό της γιο και απέκτησε μία κόρη. Το αποτέλεσμα ήταν η ευτυχία του παιδιού και κατ’ επέκταση μία ιστοσελίδα – www.howtobeagirlpodcast.com- μέσα από την οποί η μαμά και η κόρη προσπαθούν να εξηγήσουν τι σημαίνει να είσαι κορίτσι.http://www.jenny.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου