8 λόγοι για να πηγαίνετε με το μικρό σας στην παραλία

kid

8 λόγοι για να πηγαίνετε με το μικρό σας στην παραλία

Το καλοκαιράκι έφτασε. Η θερμοκρασία ανέβηκε και οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία έγιναν. Τα παιδιά τρελαίνονται με τη θάλασσα και όχι άδικα. Παιχνίδι, ξεγνοιασιά, ήλιος, ελευθερία, φίλοι είναι  λίγα μόνο από τους λόγους που συνάδουν στο πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να περνούν κάποιες ώρες στην παράλια.Εμείς συγκεντρώσαμε 8 συνολικά λόγους και σας τους παρουσιάζουμε:large (11)
large (9)Έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν διάφορα πράγματα. Διαφορετικά είδη ζωής. Μοιάζουν σαν μικροί εξερευνητές όπου η δράση έχει μεταφερθεί πλέον από το σαλόνι στη φύση. Τρελαίνονται με τις ανακαλύψεις.
Παιχνίδια στην άμμο. Ανακαλύπτοντας νέες υφές μέσω των αισθήσεων.large (14)
large (13)large (15)Μία ευκαιρία για ηλιοθεραπεία. Εννοείται τις πρωινές ή τις απογευματινές ώρες όπου ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός για τα μικρά σας. Η έκθεση όμως στον ήλιο είναι σημαντική καθώς βοηθά στην παραγωγή της βιταμίνης D που απαραίτητη για την ανάπτυξή τους.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους και να κοινωνικοποιηθούν.
Μετατρέπουν την κάθε παραλία σε παραλία γυμνιστών. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Τα μικρά νιώθουν απίστευτη ελευθερία κάτι που τα ξετρελαίνει.
Έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. Πολλές φορές τα μικρά κοιμούνται κιόλας στην παράλια γιατί λίγο ο ήλιος, οι ήχοι της θάλασσας του δημιουργούν μια εσωτερική γαλήνη.
Ενθουσιάζονται με το πιο μικρό πράγμα.
Τρελαίνονται να πλατσουρίζουν με το νερό. Τους αρέσει να γεμίζουν το κουβαδάκι τους και να παρατηρούν πως απορροφάται αμέσως το νερό όταν ρίχνουν πάνω στην άμμο.http://www.jenny.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου