Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Aμήχανοι μετά το σεξ; 6 τρόποι να έρθεις κοντά του χωρίς καν να μιλήσεις!


Aμήχανοι μετά το σεξ; 6 τρόποι να έρθεις κοντά του χωρίς καν να μιλήσεις!

Aμήχανοι μετά το σεξ; 6 τρόποι να έρθεις κοντά του χωρίς καν να μιλήσεις!

Τί πρέπει να κάνεις μόλις τελειώσει η ερωτική σας συνεύρεση; Διανύετε τις πρώτες ερωτικές συναντήσεις της σχέσης σας, δεν έχετε μιλήσει για τα συναισθηματά σας και η παύση μετά το σεξ κάνει πιο πολύ θόρυβο και από όταν σε έφερε σε οργασμό! Μην ντρέπεσαι, μην μαζευέσαι, μην κλείνεσαι... Δείξε του να καταλάβει ότι σου άρεσε αυτό που κάνατε με 6 απλούς τρόπους.
1. Αν νιώθετε και οι δύο ότι πεινάσατε, μην παραγγείλετε σουβλάκια ή πίτσα προτίμησε λίγο κρασί και τυρί. Αυτό το μενού θα διατηρήσει την αισθησιακή ατμόσφαιρα ενώ τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το κρασί θα αυξήσει την ροή του αίματος και στους δύο, χαλαρώνοντάς σας.
2. Κάντε μπάνιο μαζί και χαϊδέψτε ο ένας τον άλλον. Οι ορμόνες που φέρνουν οικειότητα η οξυτοκίνη και η προλακτίνη που απελευθερώνονται στο σώμα κατά τη διάρκεια του σεξ, ενεργοποιούνται ακόμη και με το άγγιγμα. Μόλις μπείτε μαζί στο ντους κάντε απαλό μασάζ ο ένας στον άλλον για να νιώσετε ακόμα πιο κοντά.
3. Πριν ξεκινήσετε τη συνεύρεσή σας κλείσε όλες τις συσκευές. Κινητό τηλέφωνο, laptop, τηλεόραση. Με αυτό τον τρόπο, το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις μετά το σεξ είναι να ασχοληθείς με τον άλλον και όχι με το timeline του Facebook ή τί παίζει η τηλεόραση.
4. Mία λέξη: Χάδια. Προσέγγισέ τον. Μπορεί να του αρέσει. Τη στιγμή που θα το κάνεις το ρομαντικό στοιχείο θα επανέλθει και η οικειότητα μεταξύ σας θα αυξηθεί.
5. Βάλε στο iPod σου ένα ρομαντικό playlist. Διάλεξε μελωδίες που σου θυμίζουν εκείνον για παράδειγμα από μια συναυλία που πήγατε μαζί ή τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη. Και μόνο που θα ακούτε μουσική χωρίς να μιλάτε θα έρθετε πιο κοντά.
6. Αντέστρεψε το στριπτίζ. Με αργές κινήσεις κούμπωσε το πουκάμισό του ή πες του να σου κλείσει το φερμουάρ από την φούστα σου. Το να ντύνεις τον άλλον είναι το ίδιο σέξι με το να τον γδύνεις.Πηγή: http://www.queen.gr