Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Σεξ Χωριs Αυτοματο Πιλοτo

Σεξ Χωριs Αυτοματο Πιλοτo

Η συνήθεια είναι κακό πράγμα. Οταν, όμως, το σεξ μαζι της σε κανει να νιωθεις σαν να βλεπεις για χιλιοστη φορα το top gun, ηρθε η ωρα να κανεις τον ελιγμο που θα την απογειωσει.
Η ηλικία και η εμπειρία που έχεις στο σεξ επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις επιδόσεις σου επί στρώματος, αλλά μπορούν εύκολα να γίνουν και οι πιο ύπουλοι εχθροί σου. Ενας από τους μύθους στο μυαλό των αντρών είναι ότι το καλό σεξ είναι ένας στόχος που αν τον κατακτήσεις, μετά μπορείς να αράξεις για πάντα στις δάφνες σου. Το ερώτημα, όμως, παραμένει: πόσο σίγουρος είσαι ότι οι γυναίκες που γνωρίζεις μένουν ικανοποιημένες από αυτό που τους προσφέρεις; Ανέβασε το επίπεδο του παιχνιδιού σου βλέποντας πόσα από τα παρακάτω φάουλ έχεις κάνει στη μικρή περιοχή της.
1. Ο Θρόνος με τα Μαξιλάρια
Η μπύρα και ο τριθέσιος μπροστά στην τηλεόραση είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους να κάνεις τη σύντροφό σου να ξενερώσει. Θυμήσου πριν από πόσους μήνες όφειλες να ανανεώσεις τη συνδρομή σου στο γυμναστήριο και νιώσε τύψεις. Το επιχείρημα ότι η αντρική γοητεία πηγάζει από το κύρος του επαγγέλματός σου ακούγεται πια σαν παλιό αστείο.
2. Τα Χέρια Ψηλά
Σπανίως ένας άντρας μένει ασυγκίνητος με το πορνό κι αυτό δεν είναι από μόνο του κακό. Το πρόβλημα είναι όταν η έβδομη τέχνη σου αποσπά πολύτιμη ενέργεια από το αληθινό σεξ. Το πορνό σε μεγάλες δόσεις μουδιάζει τις αντιδράσεις του εγκεφάλου σου, μειώνει τις αντοχές σου (αν αμέσως μετά περάσεις στο κυρίως παιχνίδι) και μπορεί να σε κάνει να βλέπεις τις γυναίκες με τον τρόπο που βλέπει ένας πορνοστάρ την παρτενέρ του: σαν άλλο ένα νούμερο στο σκορ του. http://www.menshealth.gr/

3. Κόψε το Θέατρο
Αν δεν είσαι ο εαυτός σου στο κρεβάτι, είναι πολύ εύκολο να την κάνεις να χάσει το ενδιαφέρον της. Η σωματική αντοχή και η προθυμία σου δεν έχουν και τόση σημασία όταν αυτά που κάνεις, φαίνεται ότι τα κάνεις μόνο για εντυπωσιασμό κι όχι επειδή πραγματικά τα αισθάνεσαι. Επομένως, την επόμενη φορά που θα κρεμαστείτε ανάποδα από τη βιβλιοθήκη, θυμήσου τι θα σου έδινε πραγματικά ευχαρίστηση κι εκείνη θα ακολουθήσει.
4. Ευφυής Τριχοφυΐα
Αν είσαι σε σχέση και η σύντροφός σου σε φωνάζει μονίμως «αρκούδο», ίσως προσπαθεί να σου πει κάτι με τρόπο. Η έντονη τριχοφυΐα, όταν δεν περιορίζεται στο κεφάλι, αλλά καλύπτει το στήθος, την πλάτη και τη μέση, σε αδικεί. Η άγρια όψη έχει τη γοητεία της, αλλά το τελευταίο πράγμα που θες από τη σύντροφό σου είναι να σου πάρει δώρο μηχανή trimming.