Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Aκόμα single; 5 αποτελεσματικές συμβουλές για να διαπρέψεις στο φλερτ


Aκόμα single; 5 αποτελεσματικές συμβουλές για να διαπρέψεις στο φλερτ

Aκόμα single; 5 αποτελεσματικές συμβουλές για να διαπρέψεις στο φλερτ


Δεν είσαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με το δύσκολ παιχνίδι του φλερτ; Για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Διάβασε τα 5 βασικά στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να προσελκύσεις το αντικείμενο του πόθου σου.
Άφησε κάτω το κινητό

Σκέψου το υποθετικό αυτό σενάριο. Είσαι σε μια καφετέρια και πίνεις τον καφέ σου με τις φίλες σου. Ο άντρας που σε έχει βάλει στο μάτι σε βλέπει αν αλλά σκέφτεται ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να μιλήσετε αν είσαι συνεχώς σκυμμένη στην οθόνη του κινητού σου. Συμπέρασμα: Άφησε το διαδικτυακό φλερτ και ζήσε την πραγματική ζωή.

Μίλησε
Μην φοβάσαι να ανταποκριθείς ή και να ανοίξεις συζήτηση τετ α τετ. Το να μιλήσεις σε κάποιον που σε ενδιαφέρει και σε προσέγγισε δεν είναι κακό. Κακό θα ήταν να γελάς περισσότερο από όσα αστεία λέει εκείνος ή να είσαι υπερβολικά οικεία και διαχυτική. Τουλάχιστον για αρχή προέβαλλε την πιο σοβαρή εκδοχή σου για να του περάσεις το μήνυμα πως πρέπει να σου φερθεί και κατά αυτό τον τρόπο.
Χαμογέλασε
Η εικόνα προς τους άλλους μετράει όταν μιλάμε για το σωστό φλερτ. Ένα χαμόγελο δείχνει στους άλλους ότι είσαι ένα θετικό άτομο. Ένας single άντρας ψάχνει για έναν ευτυχισμένο single ταίρι και όχι μια προβληματισμένη γυναίκα. Άλλωστε πρέπει να σε ενημερώσουμε πως όταν χαμογελάς το πρόσωπό σου είναι πιο όμορφο.

Κράτησε το βλέμμα σου
Το να κοιτάς κάποιον στα μάτια φέρνει οικειότητα, αλλά δεν χρειάζεται να κοιτάς πολύ ώρα. Αν το παρακάνεις δίνεις το μήνυμα είτε ότι είσαι έτοιμη για όλα είτε τον προκαλείς να έρθει να σου μιλήσει. Διατήρησε ένα μοιραίο βλέμμα που στοχεύει τους άλλους, αλλά μην το παρακάνεις.
Η εξάσκηση σε κάνει καλύτερη
Να έχεις αυτοπεποίθηση και να σε είσαι σέξι, χαμογελαστή. Αν δείχνεις άνετη και χαλαρή είναι πιο εύκολο να προσελκύσεις τους άντρες που βρίσκονται στον χώρο. Το πόσο άνετη θα είσαι είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας σου στο συγκεκριμένο πεδίο. Για αυτό μην φοβηθείς να φλερτάρεις όποτε σου δίνεται η ευκαιρία ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να προχωρήσεις.
Πηγή: http://www.queen.gr