Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Υπογονιμότητα

Υπογονιμότητα

Σχεδόν το 15% των ζευγαριών είναι υπογόνιμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να συλλάβουν, ακόμα κι εάν έχουν συχνές σεξουαλικές επαφές, χωρίς προφυλάξεις για ένα χρόνο, ή περισσότερο. Στα μισά περίπου από τα ζευγάρια αυτά, η μη επίτευξη σύλληψης σχετίζεται με την ανδρική υπογονιμότητα.
Η ανδρική υπογονιμότητα σχετίζεται με τη χαμηλή παραγωγή σπερματοζωαρίων, με την ακινησία, ή την αστοχία τους, καθώς και με τα εμπόδια που αποτρέπουν την έξοδο του σπέρματος. Ασθένειες, τραυματισμοί, χρόνια προβλήματα υγείας, επιλογές του τρόπου ζωής, και άλλοι παράγοντες μπορούν να εμπλακούν στην αιτία της ανδρικής υπογονιμότητας.
Οι ειδικοί γονιμότητας των κέντρων μας παρέχουν μια ολιστική προσέγγιση στην αναγνώριση και τη θεραπεία των διαταραχών της ανδρικής αναπαραγωγικής υγείας.
Οι διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές που χρησιμοποιούμε εκπροσωπούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του DNA και της μικροχειρουργικής. Μέχρι σήμερα έχουμε προσφέρει λύση στο 95% των αρρένων ασθενών μας.http://www.andrologia.gr/