Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

3 τρόποι για να κάνετε πιο διασκεδαστικά τα ραντεβού σας.

sxeseis-rantevoy- tropoi-386

3 τρόποι για να κάνετε πιο διασκεδαστικά τα ραντεβού σας.

Είστε καιρό μόνη σας και έχετε βαρεθεί τα αποτυχημένα ραντεβού; Παρακάτω θα βρείτε 3 λύσεις για να ανανεώσετε τα ραντεβού σας, που θα έχουν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.
Μην έχετε προσδοκίες: Κάθε αποτυχημένο ραντεβού που έχετε βγει σας έχει απογοητεύσει και σας έχει «κουράσει», διότι δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Σταματήστε λοιπόν να έχετε προσδοκίες από τους άλλους και να είστε ανοιχτή σε ό,τι κι αν προκύψει. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα ραντεβού και να έχετε περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφερθείτε για τον άλλον.
Κάντε κάτι πρωτότυπο: Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την απογοήτευση του πρώτου ραντεβού, είναι να κάνετε κάτι πρωτότυπο. Αποφύγετε τα εστιατόρια, τα μπαρ και το σινεμά και δοκιμάστε να πάτε για bowling, για περίπατο ή ακόμα και σε μια gallery, εάν σας αρέσει η τέχνη.
Πάρε πρωτοβουλίες: Αντί να κατηγορείτε τον άλλον για το αποτυχημένο σας ραντεβού, αναλάβετε εσείς τα ινία και προγραμματίστε το ραντεβού σας όπως εσείς θέλετε. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο που δεν περνάτε καλά, πάρτε την πρωτοβουλία και προτείνετε να πάτε κάπου αλλού.Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και απολαύστε τις καινούργιες
γνωριμίες.http://www.myworld.gr