Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Τρυφερή είσοδος: Τεχνική σεξ για οργασμό... με τα δάχτυλα!

Τρυφερή είσοδος: Τεχνική σεξ για οργασμό... με τα δάχτυλα!

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ...
Τρυφερή είσοδος θα πει ότι ο άντρας μπορεί να εισχωρήσει χωρίς στύση με μια μικρή βοήθεια των δακτύλων του. Αν ο άντρας είναι αρκετά έμπειρος κι επιδέξιος μπορεί να τα κατα­φέρει ακόμη' και μ’ ένα ολωσδιόλου χαλαρωμένο πέος να ει­σχωρήσει και να είναι βέβαιος ότι η σύντροφός του το απο­λαμβάνει όσο κι αυτός. Αν η τρυφερή είσοδος γίνεται σωστά μπορεί νά δώσει στη γυναίκα πρωτόγνωρες ηδονές. Όταν ο φαλλός είναι πλέον μέσα της, θα έχει όλες τις ευκαιρίες να σκληρύνει, αν ο άντρας ακολουθεί τις οδηγίες του ερωτικού Ταό. Φυσικά ένα βιβλίο σαν κι αυτό μπορεί ν’ αναφέρει μόνο γενικές οδηγίες και συμβουλές. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες. Πρέπει ατομικά ο καθένας να έχει αρκετή φαντασία και να προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις. Προσαρ­μοστικότητα δεν απαιτεί μόνο η κοινή λογική - είναι κι η βα­σική αρχή του Ταό. Όταν κάτι δεν πάει καλά ξέχασέ το, διώ- χτο. Όταν βλέπεις ότι πάει καλά δεν έχεις παρά να συνεχί­σεις. Όπως στα περισσότερα πράγματα έτσι και στην αγάπη και τον έρωτα υπάρχουν πολύ λίγοι κανόνες που είναι αυ­στηροί και σκληροί. Έχοντας αυτές τις προϋποθέσεις στο μυαλό θα δούμε πώς κατορθώνεται μία πετυχημένη «τρυφερή είσοδος»:
  1. Η πιο άνετη στάση για την τρυφερή είσοδο είναι μερικές πα­ραλλαγές της πλάγιας - πρόσωπο με πρόσωπο - στάσης ή ο άντρας στη δεσπόζουσα στάση.
  2. Το ζευγάρι μπορεί να χαϊδεύεται και να χαριεντίζεται όση ώρα το επιθυμούν κι οι δυο.
  3. Δε θα πρέπει να εισχωρήσει ο άντρας προτού η γυναίκα ποτισθεί απ’ τα υγρά της. Αν η γυναίκα μετά από μια προθέρμανση δεν είναι αρκετά υγρή, τότε ίσως να είναι απαραίτητο κανένα τεχνητό λιπαντικό. Το καλλίτερο και πιο ευχάριστο λιπαντικό για υποκατά­στατο είναι το φυτικό λάδι. Είναι κατασκευασμένο από φυσικά συ­στατικά κι είναι μια καλή εγγύηση για την ασφάλεια και την αποτε- λεσματικότητά του. 
Το κλειδί για μια πετυχημένη τρυφερή είσοδο είναι η επιδεξιότητα στα δάκτυλα που θα πρέπει να μανουβράρουν το πέος στον κόλπο της γυναίκας. Μόλις γίνει αυτό τα δάκτυλα τυλίγονται και σφίγγουν τη ρίζα του φαλλού, ώστε το πάνω μέρος του να έχει σκλη- ρύνει τουλάχιστον στα μισά τόσο που να μπορεί να εισχωρήσει. Ένα δακτυλίδι από λάστιχο στη ρίζα του πέους μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα σχεδόν που έχουν τα δάκτυλα. Πάντως είναι καλλίτερη η πίεση με τα δάκτυλα παρά με το τεχνητό δακτυλίδι. Πρώτο, μπορεί κανείς να ρυθμίζει την πίεση. Δεύτερο, μπορεί ν’ αποτραβήξει κανείς τα δάκτυλά του όταν πλέον δεν χρειάζονται και να τα ξαναβάλει κάθε φορά που θα χρειάζεται ο φαλλός ενίσχυση, χωρίς να έχει την ανάγκη να βγει έξω για να ξαναβάλει το δακτυλίδι. Τρίτο, δεν κιν­δυνεύει κανένας να πάθει τίποτε απ’ ένα τέτοιο δακτυλίδι.
Οι περισσότεροι άντρες όταν φτάσουν σ’ αυτή τη φάση, θα είναι σε θέση να έχουν στύση.
Η τεχνική της «τρυφερής εισόδου» είναι χρήσιμη και στον αδέξιο και στον επιδέξιο. Για τον αρχάριο ελαττώνεται ο κίν­δυνος αμηχανίας, ενώ για τον έμπειρο μειώνεται το ποσοστό αποτυχίας. Οι περισσότεροι άντρες μπορούν να διατηρήσουν τη στύση τους, εφ’ όσον έχουν αρχίσει τις διεισδύσεις εκτός αν έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η «τρυφερή είσοδος» γκρεμίζει στον έρωτα δύο πεισματάρικους μύθους. Ο πρώτος είναι ότι'ο άντρας δε μπορεί να εισχωρήσει όταν δεν έχει στύ­ση. Ο δεύτερος είναι ότι η στύση πρέπει να είναι αρκετά σκλη­ρή για συνουσία.
Μερικοί ίσως πουν ότι η τρυφερή είσοδος είναι μια χρήσι­μη τεχνική γι’ άντρες με προβλήματα κι ότι ένας φυσιολογικός άντρας δε τη χρειάζεται. Αλλ’ αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Η τρυφερή είσοδος δεν είναι μόνο για τον αρχάριο και τον προβληματικό. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ερω­τικού Ταό. Όσο πιο πολύ εξασκεϊ κανείς το Ταό τόσο πιο σημαντικό γίνεται. Κι ο λόγος είναι απλός. Ποτέ κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για μια διαρκή στύση. Η τρυφερή είσοδος επιτρέπει στον άντρα να εισχωρήσει στη σύντροφό του οποτεδήποτε το θελήσει εκείνη.
Δεν υπάρχει εγγύηση ότι η τρυφερή είσοδος μπορεί να ισχύει για όλους. Κανένα σύστημα δεν είναι αλάθητο. Κανένα σύστημα δεν κάνει θαύματα. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να προσφέρει στον άντρα που την εφαρμόζει σωστά, ένα με­γαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Με το «σωστά» εννοούμε ότι εξαρτάται απ’ τις εκάστοτε δυνάμεις του.http://www.boro.gr