Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Πώς να φέρετε σε οργασμό μία γυναίκα, παίζοντας με το στήθος της;

Πώς να φέρετε σε οργασμό μία γυναίκα, παίζοντας με το στήθος της;

Εάν είστε τυχεροί και βρεθούν μπροστά σας δύο υπέροχα στήθη, έχετε ετοιμάσει κάποιο σχέδιο δράσης; Σίγουρα θα μπορούσατε να τα ζουλήξετε, να τα πιπιλίσετε ή απλά να τα θαυμάσετε  - και σίγουρα θα απολαύσετε όλες τις παραπάνω επιλογές. Υπάρχει όμως τρόπος να κάνετε τη σύντροφο σας να νιώσει ευχαρίστηση από τα στήθη της και ακόμα και να φθάσει σε οργασμό;
Ο Dr. Stephen de Wit, συγγραφέας του βιβλίου «Το Σύστημα της Ελευθερίας του Σεξ» αναφέρει: «Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να αναγνωρίσετε το γεγονός πως τα στήθη ανήκουν σε ένα άτομο». Το να μάθουμε πως να αγγίζουμε σωστά τα γυναικεία στήθη δεν είναι σαν να μαθαίνεις να παίζεις πιάνο, όπου μπορείς να απομνημονεύσεις ακριβώς που πρέπει να βάζεις τα δάχτυλα σας για να δημιουργήσεις μουσική . Τα στήθη κάθε γυναίκας είναι διαφορετικά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο.
Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να ξέρετε πώς τα δίδυμα κάλλη της "λειτουργούν" μέχρι να ρωτήσετε την ίδια αλλά το μέγεθος τους  μπορούν να δώσουν κάποια παραπάνω στοιχεία. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα μικρότερα στήθη είναι πιο ευαίσθητα από τα μεγαλύτερα καθώς τα νεύρα είναι πιο κοντά μεταξύ τους. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως οι γυναίκες με μικρότερα στήθη είναι πιο δεκτικές και απολαμβάνουν περισσότερο το ερωτικό παιχνίδι γύρω από τα στήθη. Μία άλλη μελέτη δείχνει ότι το ίδιο ισχύει και σε γυναίκες με μεγάλες θηλές, οι οποίες είναι πιο πιθανόν να είναι πιο ευαίσθητες από τις μικρότερες.
Εάν δεν είστε σίγουροι για το πως να αρχίσετε το παιχνίδι στα στήθη, ο Dr. Stephen de Wit συνιστά μία τεχνική η οποία ονομάζεται «αισθησιακή εστίαση». Ο στόχος είναι να αγγίξετε τη σύντροφό σας όσο πιο αργά και ελαφρά γίνεται, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα σας γύρω από τις ρώγες και όλη την περιοχή με τις θηλές. Μετά προχωράτε με τον ίδιο τρόπο σε όλη την έκταση του στήθους. Η συγκεκριμένη άσκηση μπορεί να δημιουργήσει μία πιο αργή, απολαυστική και πιο οικεία συνεδρία του σεξ ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να «χτίσουμε» κάτι το πιο δυνατό και έντονο.
Και για όσους ακόμα αναρωτιέστε εάν μπορεί να προκληθεί οργασμός από τα στήθη; Ναι, είναι πολύ πιθανόν. Έρευνες έχουν συμπεράνει πως το «πείραγμα» της ρώγας και του στήθους γενικότερα ενεργοποιούν το ίδιο μέρος του εγκεφάλου της γυναίκας που ξυπνάει και με το πείραγμα της κλειτορίδας, οπότε για κάποιες γυναίκες ο οργασμός είναι ένας σίγουρος δρόμος. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός καθοδήγησης. Θα πρέπει να παίξετε λίγο, να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ανακαλύψετε τι είδους πίεση και κίνηση ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.
Αν το παιχνίδι με τις ρώγες δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις της συντρόφου σας, καθώς υπάρχει ένα εντυπωσιακό 7% γυναικών οι οποίες αναφέρουν πως δεν το απολαμβάνουν τόσο, τότε δοκιμάστε να πιάνετε ολόκληρα τα στήθη με όλη την παλάμη σας. Θα νιώσουν πολύ καλύτερα.http://www.boro.gr