Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Sex: Λόγοι που οι άνδρες πηγαίνουν σε ιερόδουλες

Sex: Λόγοι που οι άνδρες πηγαίνουν σε ιερόδουλες

Αναγνώστριά μας ρωτά: 
Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας πηγαίνει συνέχεια με ιερόδουλες αντί να προτιμά να έχει μια κανονική σχέση με μια κοπέλα υγιή; 
Ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός απαντά στο ερώτημά σας 
 Αγαπητή αναγνώστρια:
 Η ερώτησή σας μου δίνει την αίσθηση πως είστε θυμωμένη. Λέτε "γιατί προτιμά τις ιερόδουλες από μια υγιή κοπέλα" κάνοντας μια σύγκριση που δείχνει πως το λογικό ή το αναμενόμενο είναι να προτιμά την υγεία από την ευκαιριακή και μη-υγιή (;) σεξουαλική επικοινωνία. Συνεπώς το ερώτημά σας έχει ήδη μια απάντηση από σας. Ο θυμός λοιπόν επαναδιατυπώνει άλεκτα κάπως την ερώτηση και μου μοιάζει περισσότερο σαν μια ανάγκη σας να αποδώσετε κάπου τις ευθύνες για αυτή την παράλογη επιλογή. Η αλήθεια όμως είναι πάντα πιο μπερδεμένη από τη λογική ή αυτό που αναμένουμε τις περισσότερες φορές. Έχει να κάνει τόσο με το γιατί προτιμά τις ιερόδουλες όσο και με το γιατί εσείς ή κάποια υγιής κοπέλα επιλέγει να αρέσκεται σε κάποιον που του αρέσουν και οι ιερόδουλες. Συνήθως οι άνθρωποι που επιλέγουν να πηγαίνουν με ιερόδουλες φοβούνται την ευθύνη της σχέσης, το ενδεχόμενο της απώλειας ή/και την αδεξιότητά τους στην επικοινωνία μέσα στη σχέση. Η ιερόδουλη φέρεται σχετικά απλά και κατανοητά, δίνει το σώμα της και παίρνει τα χρήματα και αυτό είναι όσο ξεκάθαρο χρειάζεται ένας άνθρωπος που την προτιμά ή τη συμπεριλαμβάνει στη ζωή του. Αυτό όμως δεν υποτιμά απαραίτητα την μη-ιερόδουλη. Απλά την καθιστά έναν άνθρωπο πιο πολύπλοκο που περισσότερο φοβίζει παρά ιντριγκάρει το ενδιαφέρον. Αν σας αρέσει ένας τέτοιος άνθρωπος και θέλετε να τον προσεγγίσετε επενδύστε στο να τον κάνετε να ξεφοβηθεί τις σχέσεις αρχικά. Μετά βλέπετε... Εδώ θα είμαστε όπως και να'χει για την όποια συνέχεια.
 

Διαβάστε επίσης το κείμενο του συνεργάτη μας, χειρουργού -Ουρολόγου Ανδρολόγο Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη 
Γιατί οι άνδρες πληρώνουν για το σεξ; 
Η πορνεία  και το πληρωμένο σεξ  φαίνεται πως διιστορικά  από τις αρχαίες ιέρειες  μέχρι τις  παραδοσιακές γκέισες,  αλλά και τα σύγχρονα πριβέ κλαμπ για τέτοιου είδους υπηρεσίες έλκουν τηνανδρική φαντασία  και ίσως όλοι οι άνδρες να ήθελαν αυτήν την εμπειρία ακόμα και αν έχουνηθικούς φραγμούς και δεν προχωρούν. Οι οίκοι ανοχής στην ουσία μια υπηρεσία πουαπελευθερώνει την καταπιεσμένη λίμπιντο των ανδρών, μέσα σε ένα γάμο ή μια σχέση όπου σταδιακά παύουν να βλέπουν τη γυναίκα τους ως ερωμένη.
-Γιατί οι άνδρες απολαμβάνουν περισσότερο το πληρωμένο σεξ

Οι άνδρες το απολαμβάνουν περισσότερο, γιατί το πληρωμένο σεξ είναι περισσότερο ελεγχόμενοσε σχέση με το σεξ που ιδεολογικοποιείται συναισθηματικά που απαιτεί και άλλα πράγματα πέραν της συνουσίας. Είναι αυτή η μαγεία για πολλούς που κρύβει η υπεραξία του χρήματος, αν θέλουμε να μιλήσουμε και με μαρξιστικούς όρους. Ένα απλό χαρτί,  ένα φτηνό μέταλλο ή μια πλαστική κάρτα, υποκρύπτει την αγοραστική δύναμη που κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν περισσότερο δυνατοίκαι ασφαλείς ακόμα και στο σεξ.


Ο άνδρας στο μπουρδέλο εκδικείται τη γυναίκα… 
Την πόρνη, την άπιστη και πολυγαμική. Στην καθημερινή του σχέση δεν μπορεί παρά να υποτάσσεται στον ανώτερο βιολογικά και ιδεολογικά οργασμό της γυναίκας,  που σωματικά τον υποτάσσει αλλά και τελεολογικά τον καταβαραθρώνει, τη γυναίκα επέλεξε η φύση για το μυστήριο της αναπαραγωγής  του είδους, άρα και του ίδιου του άνδρα που κάποια μητέρα τον γέννησε.
Η γυναίκα  τον εξουσίασε,  τον εκπαίδευσεχωρίς να αποκαλύψει όμως τα μυστικά του οργασμούτης.http://www.boro.gr/