Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ποια είναι η αγαπημένη στάση των ανδρών στο σεξ; Θα σοκαριστείς...

Ποια είναι η αγαπημένη στάση των ανδρών στο σεξ; Θα σοκαριστείς...

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μεγάλη έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, οι άνδρες δηλώνουν ότι θέλουν περισσότερο σεξ, αλλά επιθυμούν εξίσου την καλή επικοινωνία. Ποια άλλα μυστικά αποκαλύπτουν στην έρευνα αυτή; Τι πιστεύουν για το στοματικό σεξ; Για τον οργασμό; Ποια είναι η αγαπημένη τους στάση; 
Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών,www.andrologia.gr
Αναφορικά με τον αριθμό των προηγούμενων σεξουαλικών συντρόφων, η πλειονότητα των ελεύθερων ανδρών δήλωσε 6-7, ενώ οι παντρεμένοι ανέφεραν κατά μέσο όρο 2-3. Το 42,5% των συμμετεχόντων μάλιστα ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα σχετικά με τον αριθμό των πρώην στις νυν συντρόφους. 
Επίσης, στην έρευνα αυτή οι άνδρες αποκαλύπτουν τα λάθη των γυναικών στο σεξ. Πέρα από την έλλειψη της επικοινωνίας κατά τη σεξουαλική πράξη που φαίνεται πως το θεωρούν όπως προαναφέρθηκε το σημαντικότερο, οι άνδρες φαίνεται να έχουν παράπονα και σχετικά με την τεχνική, αλλά και την επιμονή των γυναικών κατά το στοματικό σεξ.Ο οργασμός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους άνδρες, τόσο ο δικός τους όσο και της συντρόφου. Το 12%, μάλιστα, δηλώνει πως το χειρότερο που θα μπορούσε να τους κάνει η σύντροφός τους είναι να προσποιηθεί τον οργασμό, ενώ πάνω από τους μισούς αποκάλυψαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν εάν η σύντροφός τους υποκρίνεται ή όχι. Ο οργασμός είναι σημαντικός και για τα δύο φύλα, για το 45,8% των ανδρών, όμως, είναι ζωτικής σημασίας.
Παράλληλα, οι άνδρες φαίνεται να είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και πειραματισμούς κατά τη σεξουαλική πράξη, όπως είναι τα παιχνίδια ρόλων. Περίπου το 1/3 των συμμετεχόντων παραδέχτηκε ότι θα επιθυμούσε να έχει την εμπειρία του ομαδικού σεξ, ενώ σχεδόν οι μισοί είπαν ότι έχουν παρακολουθήσει πορνό μαζί με τη σεξουαλική τους σύντροφο.
Άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα αποκαλύπτουν πως η αγαπημένη σεξουαλική στάση των ανδρών είναι όταν η γυναίκα είναι από πάνω, ενώ το αγαπημένο μέρος του γυναικείου σώματος είναι για τους περισσότερους το στήθος, ακολουθούν οι γλουτοί και στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πόδια. Η πλειονότητα των ανδρών αυνανίζεται 2-3 φορές την εβδομάδα, το 4,5% αναφέρει ότι αυνανίζεται πάνω από μία φορά καθημερινά και 9 στους 100 άνδρες δήλωσαν ότι δεν αυνανίζονται. Τέλος, το 10,4% ανέφερε ότι σκέφτεται κάτι σχετικό με το σεξ κάθε λίγα λεπτά. 
Ένα από τα πιο βασικά ευρήματα της μελέτης είναι πως μόνο το 37,8% των ανδρών δήλωσε ικανοποιημένο με τη σεξουαλική του ζωή. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες εκφράζουν την επιθυμία μιας πιο δραστήριας σεξουαλικής ζωής.
Ακόμα ένα σημαντικό σημείο στο οποίο άνδρες και γυναίκες φαίνεται να συμφωνούν είναι ο μέσος επιθυμητός χρόνος διάρκειας της σεξουαλικής πράξης, ο οποίος ανέρχεται στα 20-30 λεπτά.http://www.boro.gr/