Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Σεξ με... πρωτάρη; 6 τρόποι για να του μάθεις πώς να σε ικανοποιεί!


Σεξ με... πρωτάρη; 6 τρόποι για να του μάθεις πώς να σε ικανοποιεί!

Σεξ με... πρωτάρη; 6 τρόποι για να του μάθεις πώς να σε ικανοποιεί!


Πάντα δεν έλεγες πόσο πολύ θέλεις έναν άντρα στο κρεβάτι σου που να ικανοποιεί πλήρως τις δικές σου ανάγκες; Το σεξ με έναν πρωτάρη, το σεξ δηλαδή με ένα νεότερο σύντροφο μπορεί στην αρχή να σε παιδέψει μετά, όμως, θα σου προσφέρει απλόχερα τους καρπούς των κόπων σου και θα είναι άκρως απολαυστική εμπειρία. Το ότι θα μεταμορφωθείς στη δασκάλα του σε αυτό το παιχνίδι του έρωτα αυτόματα σημαίνει πως θα του μάθεις εκείνα τα κόλπα που αρέσουν σε ΕΣΕΝA. Αρκεί να του τα μάθεις σωστά.
Αρχικά δείξε του μερικά videos.
Ένας άντρας που δεν έχει ακόμη την εμπειρία να σου προσφέρει ένα αξέχαστο σεξ πιθανόν δεν θα μπορεί να καταλάβει τις έννοιες οργασμός και προκαταρκτικά. Μπορεί να μην ξέρει καν πως θα φορέσει σωστά το προφυλακτικό... Και επειδή χίλιες λέξεις ισούται με μία εικόνα δείξε του από κάποιο site ερωτικές σκηνές που περιλαμβάνουν κινήσεις που εσένα σε διεγείρουν. Εκείνος βλέποντας τες θα προσπαθήσει να τις κοπιάρει. Η διάθεσή του για μάθηση με την οπτικοποίηση θα δεκαπλασιαστεί!
Μετέφερε την εμπειρία σου. Αν εκείνος δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις και... ώρες πτήσεις στο κρεβάτι τότε δεν θα θυμώνει όταν θα του υποδεικνύεις τι να κάνει. Καθοδήγησέ τον λεκτικά, αλλά κυρίως με τα χέρια σου και πες του/δείξε του τα σημεία που θες να σε αγγίξει ή να σε φιλήσει. Μην του δίνεις, όμως, πολλές πληροφορίες μαζί γιατί μπορεί να τα χάσει.
Ψιθύρισέ του. Δεν θα πρέπει να είσαι αγενής ή να τον προσβάλλεις για το γεγονός ότι δεν ξέρει. Θυμήσου πως ούτε και εσύ είσαι τέλεια και πως ήξερες από την αρχή ότι εκείνος δεν έχει εμπειρία. Ψιθύρισέ του στο αυτί με αγάπη και αισθησιακό τρόπο όσα θες να σου κάνει ώστε να μην "ρίξεις" το αντρικό εγώ του.
Συζήτησέ το. Ένας άντρας με εμπειρία δεν γνωρίζει από την αρχή τι σε διεγείρει. Φαντάσου τώρα έναν άντρα που δεν ξέρει τα ούτε τα βασικά. Μπορεί να ξέρει περίπου ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας, αλλά στην περίπτωσή του πρέπει να του μιλήσεις. Πες του πριν φτάσετε στο κρεβάτι τι σου αρέσει, ποια είναι τα σημεία που σε διεγείρουν περισσότερο και τι σε τρελαίνει. Η επανάληψη δε, είναι η μητέρα της εκμάθησης!
Φίλησέ τον. Το σεξ μαζί του πρέπει να είναι αργό. Ξεκίνησε εσύ τη συνεύρεσή σας, φιλώντας τον. Πρώτα στα χείλη, μετά στα μπράτσα, στους ώμους, στην πλάτη, στον κορμό. Δείξε του τι σημαίνει αισθησιασμός και πόσο σημαντικά είναι τα προκαταρκτικά. Εκείνος αυτόματα θα υποψιαστεί πως πρέπει να ανταποδώσει ότι του έκανες.
Μην ενοχληθείς με την πρόωρη εκσπερμάτιση του. Βάση πιθανοτήτων ο καλός σου θα ολοκληρώνει σχετικά νωρίς. Για να να ελέγξει ένας άντρας την κορύφωσή, το ερωτικό του κοντέρ θα πρέπει να γράψει πολλά χιλιόμετρα. Η διέγερση ενός άπειρου εραστή ξεκινάει από την σκέψη και μόνο. Για αυτό μην απογοητευτείς από τον σύντομο χρόνο του. Ξεκινήστε αμέσως δεύτερο γύρο. Άλλωστε πάλι βάση στατιστικών οι αντοχές του τουλάχιστον είναι ασύγκριτες!
Πηγή: http://www.queen.gr/