Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

9 πράγματα που πρέπει να του δώσεις για να σε κάνει το κορίτσι του!


9 πράγματα που πρέπει να του δώσεις για να σε κάνει το κορίτσι του!

9 πράγματα που πρέπει να του δώσεις για να σε κάνει το κορίτσι του!


Σαν μια γενική διαπίστωση θα λέγαμε πως οι άντρες δεν χρειάζονται μια ατελείωτη λίστα να "τικάρουν" για να σε κάνουν την επίσημη αγαπημένη τους! Τα εννέα πράγματα που ακολουθούν, όμως, τα θέλουν και είναι απαραίτητα ακόμα και για τον πιο ολιγαρκή άντρα...
ΣεξΠαραδέξου το. Το ξέρεις πως αυτό σκέφτεται συχνά και αυτό θέλει από σένα τουλάχιστον στην αρχή κάθε σχέσης. Κάποιες φορές υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από αυτό... όπως στοργή, τρυφερότητα και αυθόρμητες αγκαλιές. Αλλά για αρχή περιορίζονται στο σεξ, κυρίως το καλό!
Οι ειλικρινείς αντιδράσεις
Οι άντρες αρχίζουν να μαθαίνουν τόσο καλά το γυναικείο φύλο που μπορούν να καταλάβουν πότε προσποιούμαστε και πότε όχι (δεν αναφερόμαστε κατά τη διάρκεια του σεξ). Το να προσποιηθείς κάποια συμπεριφορά θα γίνει αντιληπτό και θα πέσεις στα μάτια του.
Κομπλιμέντα
Οι άντρες ζητούν την επιβεβαίωση όσο και εσύ. Όταν είναι ωραίος πες το. Όταν είναι σέξι πες του. Θα εκτιμηθεί, πίστεψέ μας.
Χιούμορ
Κάνε τον να γελάσει. Το καλό χιούμορ είναι σπουδαίο προσόν. Μία γυναίκα με καλή αίσθηση του χιούμορ είναι απίστευτα επιθυμητή από τους άντρες.
ΑποδοχήΘέλει να τον δέχεσαι όπως είναι και όχι να τον σκέφτεσαι ως κάποιον που θες να αλλάξει. Το ξέρουν ότι δεν είναι τέλειοι, αλλά θέλουν να το προσπεράσεις. Θέλουν να αποδεχτείς τον άντρα που είναι και που προσπαθεί να γίνει.
ΕιλικρίνειαΔεν υπάρχει ουσιαστική βάση σε μια σχέση αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια και αυτό ξεκινάει από την πρώτη μέρα γνωριμίας. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι μην το παίζεις δύσκολη, μην λες ψέματα. Δεν θα βοηθήσει στο επόμενο βήμα.
Χώρο
Μην τον στριμώχνεις ή αλλιώς μην τον πιέζεις. Τα αγόρια θέλουν τον χρόνο τους με τους φίλους τους και ακόμη χρόνο για τον εαυτό τους. Οι γυναίκες που απαιτούν έναν άντρα να είναι μαζί τους κάθε λεπτό πρέπει να βρουν μια ζωή δική τους.
Επικοινωνία
Μην ντραπείς, εκφράσου ελεύθερα. Το αγόρι σου μπορεί να μην αποδέχεται πάντα ότι κάνεις, αλλά το να βλέπει ότι είσαι δυναμική και ανεξάρτητη το θαυμάζει. Οι δυνατές γυναίκες είναι σέξι.
Εμπιστοσύνη
Αν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον, η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δέξου αυτά που σου λέει χωρίς να τον αμφισβητείς ή τσεκάρει διαρκώς. Η εμπιστοσύνη είναι σεβασμός και τα δύο μέρη σε μια σχέση πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον.Πηγή: http://www.queen.gr