Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς να κάνεις σεξ σαν να είναι η πρώτη σου φορά!

Πώς να κάνεις σεξ σαν να είναι η πρώτη σου φορά!

Ξέρετε τι διεγείρει μια γυναίκα; Να έχετε μια ερωτι­κή ιστορία τύπου “απαγορευμένου καρπού”. Μπορεί να πι­στεύετε ότι μόνο οι άντρες αισθάνονται πως η μυστική ερωτι­κή ιστορία προσφέρει ένα πρόσθετο δώρο διέγερσης. Υποτί­θεται πως εμείς οι κοπέλες είμαστε κλειδωμένες στο τζάκι, στο σπίτι και στην ασφάλεια. Και μπορεί να μας αρέσει το σεξ, αλλά σκεφτόμαστε, εντελώς αφιλοκερδώς, το γαμήλιο εμ­βατήριο. Λοιπόν, μην το πιστεύετε. Το να γίνουμε, κατά κάποιον τρόπο, πόρνες, αποτελεί μέρος των φαντασιώσεων κάθε υγιούς κοπέλας. Οι μουρνταριές παρουσιάζουν ιδιαίτερη έλξη για τις γυναίκες. Δεν θέλω να πω ότι εκείνη έχει πονηρές προ­θέσεις για τον υπάλληλο που μετράει την κατανάλωση του ηλεκτρικού. Αν έχει έναν εραστή που την ικανοποιεί, γιατί να έκανε κάτι τέτοιο; Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ρόλος της ερωμένης δεν της είναι περισσότερο ελκυστικός από το ρόλο ιης συζύγου. Μπορεί να της έχετε περάσει βέρα στο δάχτυλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά το τέλος της ιστορίας. Να μια περίεργη περίπτωση: Μια παντρεμένη γυναίκα τηλεφωνεί, κατά διαστήματα, στο γρα­φείο του συζύγου της και του λέει: “Ο άντρας μου έφυγε, είσαι ελεύθερος το απόγευμα;”. Έτσι οι δυο τους σχεδιάζουν να συναντηθούν σ’ ένα απομακρυσμένο μοτέλ. Οδηγούν χωριστά ο κα­θένας το αυτοκίνητό του κι εκείνος την περιμένει να φτάσει. Μετά, φεύγουν χωριστά. Εκείνη γυρίζει σπίτι κι εκείνος στο γραφείο του. Το βράδυ εκείνο κανένας από τους δύο δεν μιλάει για το πώς πέρασε το απόγευμα. Η υπόθεση παραμένει μυστικό των δύο εραστών.Ένα τόσο πολύπλοκο παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους τύπους παντρεμένων της ρουτίνας, εντελώς γε­λοίο. Πιστέψτε με, προσφέρει πλούσια ανταμοιβή. Όχι μόνο αποτελεί ισχυρό φάρμακο για την καταπολέμηση της ανίας, αλλά προσφέρει τη διέγερση της ακολασίας, που χρησιμεύει για ν’ αυξάνει το ρυθμό των σφυγμών της και το πάθος της.
 Μίλησα μ’ ένα σωρό κοπέλες που δεν βρίσκουν το σεξ με το σύζυγό τους πολύ διεγερτικό. Ούτε πε­ρισσότερο ικανοποιητικό από το μασάζ των ποδιών. Ίσως ευχάριστο, αλλά... Να, για παράδειγμα, μια άλλη περίπτωση: Μια κοπέλα, πριν το γάμο της, ένιωθε να υγραίνεται (ξέρετε που...) και ν’ αστράφτουν τα μάτια της, απλώς και μόνο επειδή στεκόταν πλάι στον άνθρωπό της, στη στάση του λεωφορείου. Κατά το ταξίδι του μέλιτος η μηχανή της παραζεστάθηκε κι εξα­κολούθησε να δουλεύει με υπερβολικές στροφές ολόκληρο τον πρώτο και δεύτερο χρόνο. Μετά, διαπίστωσε πως της γινόταν ολοένα πιο δύσκολο να ξεκινήσει η μηχανή της. Αν το σεξ για κείνη δεν πέθανε, πάντως πέρασε σε λήθαργο.
 Φυσικά, δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα. Και ποιος θα το ήθελε; Δεν ήθελε τίποτα καλύτερο από το να ξαναγυρίσει στις λάγνες εκείνες μέρες, όταν μάθαινε πώς πίνει εκείνος τον καφέ του και ανακάλυπτε ποια πλευρά του προσώπου του ξύρι­ζε πρώτη. Μπορεί να ξέρει τι συνέβηκε, αλλά δεν Βλέπει κανέ­να τρόπο για να διορθώσει την κατάσταση. Η κοπέλα αυτή υποφέρει από μια ύπουλη πάθηση που ονομάζεται γαμήλια ανία (γιατί αυτή είναι η καλύτερη διά­γνωση). Όπως συμβαίνει με τις θερινές ψύξεις, έτσι κάθε κο­πέλα είναι επιρρεπής να παθαίνει μια τέτοια κρίση απο καιρό σε καιρό. Υπεύθυνος γι’ αυτό δεν είναι ο άνθρωπός της, για­ τί δεν της μετέδωσε αυτός το μικρόβιο. Αλλά μπορεί να της προσφέρει τη θεραπεία.
Θα μιλήσω αργότερα για ολόκληρο το κοινωνικό αυτό φαινόμενο που ονομάζουμε γάμο και τις σημασίες που του έχει αποδώσει η κοινωνία μας. Εκεί ακριβώς αρχίζει η κατάρ­ρευση του ρομαντισμού. Προσπαθείστε να θυμηθείτε πώς μά­θατε για τις χαρές του ΣΕΞ. Οι σύζυγοι το χρησιμοποιούσαν για να κάνουν παιδιά, και μόνο οι ανύπαντροι το έχουν για διασκέδαση! Οι μελαγχολίες αυτές, η ανία και το άχρωμο σεξ, ήρθαν όταν εκείνη ανακάλυψε ότι είναι παντρεμένη στ’ αλήθεια. Δεν φοβάται πια μήπως την πιάσουν. Τώρα όλα είναι νόμιμα - και με επίσημη άδεια. Και η γοητεία του κρυφού παιχνιδιού; Γιατί να ενδιαφέρεται πια; Η επίσημη άδεια τα κα­τάργησε όλα αυτά. Κάποιος άντρας με ζηλευτές επιδόσεις στις γυναίκες, ανακεφαλαίωσε κάποτε το μυστικό της επιτυχίας της γοητείας του ως εξής: Αν είναι πόρνη, μεταχειρίσου την σαν βασίλισσα. Αν είναι βασίλισσα, μεταχειρίσου την σαν πόρνη. Δεν είμαι βέβαιη κατά πόσο εφάρμοζε την πολιτική αυτή στην πραγματικότητα και μέχρι ποιο σημείο, αλλά θα ήθελα να δώσω τη δική μου εξήγηση: Το σεξουαλικό παιχνίδι αγοριού-κοριτσιού τείνει να μεταβληθεί σε αφόρητη πλήξη, αν δεν παρουσιάζει ποικιλία. Η κοπέλα κουράζεται γρήγορα παί­ζοντας κάθε μέρα τον ίδιο ρόλο με τον άνθρωπό της. Όπως ακριβώς απολαμβάνει την αλλαγή και τη φαντασία, όταν φτά­νει στις εκδηλώσεις του ραντεβού, έτσι ποθεί κάθε τι ευχάρι­στα απρόοπτο, όταν φτάνει στους ρόλους του σεξ. Οι περισσότεροι άντρες έχετε ζωή ρυθμισμένη και πειθαρχημένη μέσα στο ωράριο εννέα με πέντε. Έχετε ακόμα προϊσταμένους που τους αρέσει η λειτουργία του γραφείου και που ντύνονται με τόση αφέλεια και πρωτοτυπία όσο στους στρατώνες των πεζοναυτών. Και ίσως αυτό να έχει κάποια σχέση με το γιατί οι άντρες βρίσκουν τόσο δύσκολο ν’ αλλά­ξουν τους ρόλους τους όταν πρόκειται να φερθούν ρομαντικά με τις  γυναίκες. Οι άντρες έχουν τον τρόπο να γίνονται ολοκληρωτικά παντρεμένοι και κατασταλαγμένοι πιο γρήγορα από τις γυναίκες.
 Μπορεί η κοπέλα να πέφτει στη μικρή γκρίζα ρουτίνα της οικοκυρικής με τα θεατρικά έργα της δεκάρας από την τηλεόραση και τις κρεβατοκάμαρες σε παλιό στιλ. Αλλά δεν είναι αυτό που επιθυμεί, αυτό που λαχταρά να ζήσει, με κε­φαλαίο “Ζήτα”. Δεν θέλει σύζυγο, θέλει εραστή. Στην πραγμα­τικότητα, θέλει πολλούς εραστές, αλλά τους θέλει όλους συγκεντρωμένους στον ίδιο άντρα. Προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές και της αρέσει. (Αν δεν της αρέσει, χάνει ένα σωρό πράγματα από τη ζωή, δεν έχει και πολλά να προσφέρει στον άντρα, έχει προβλήματα και αποκτά πρόωρα ρυτίδες). Με λίγα λόγια, ο κανόνας για να διεγείρετε κάθε γυναίκα (μεταξύ δεκαοχτώ και εξήντα), που το αίμα της βράζει, είναι: Μη γίνεστε ποτέ σύζυγός της, μείνετε πάντα εραστής της. Ο έρωτας και ο ρομαντισμός είναι για τους νέους. Και η νεότη­τα βρίσκεται περισσότερο στο κεφάλι σας παρά στο υπόλοιπο σώμα σας. Εκείνη δεν θέλει να έχει έναν κουρασμένο γέρο που την μεταχειρίζεται “στοργικά” σαν την καλή και ευγενικιά μητέρα των παιδιών του. Εκείνος που είπε ότι “η μό­νη διαφορά ανάμεσα στο αυλάκι της ρουτίνας και στον τάφο, είναι το βάθος του”, είπε μια πραγματική αλήθεια. Αν έχετε πέσει σ’ αυτό το σεξ, που γίνεται μόνο μετά τις τελευταίες ειδήσεις, με τις διακοπές στις κατασκηνώσεις, πά­ντα με τα παιδιά μαζί, πάντα στο αυλάκι της ρουτίνας, είστε νεκρός και δεν το έχετε καταλάβει. Και σας λέω σαν να πρό­κειται για κάτι καινούργιο για οποιονδήποτε: Καμιά κοπέλα δεν θέλει να κάνει έρωτα με ένα πτώμα. Αν πέσετε στο λούκι των χωρίς φαντασία συζύγων, μην εκπλαγείτε αν, γυρίζοντας σπίτι, βρείτε τον διανομέα να παραδίνει κάτι περισσότερο από ένα μπουκάλι παστεριωμένο γάλα και μερικά κεσεδάκια για­ούρτι. Να το θυμάστε. Σας προειδοποίησα.http://www.boro.gr