Tρόποι να γνωρίζεις εύκολα γυναίκες

Tρόποι να γνωρίζεις εύκολα γυναίκες

Αναγνώστης μας ρωτά: 
Γεια σας ειμαι 19 χρονων και ειμαι φοιτητης. Απο οταν ημουν στο σχολειο δεν ειχα καθολου αυτοπεποιθηση δεν εκανα ευκολα φιλους και καθε φορα που μιλουσα με ενα κοριτσι αγχωνομουν, το ιδιο συμβαινει και τωρα δεν εχω καθολου σχεσεις με κοριτσια και τις περισσοτερες φορες οταν ειναι να μιλησω με μια κοπελα προσπαθω να το αποφυγω. Θελω να γινω πιο κοινωνικος να μπορω να μιλω ανετα με κοριτσια οπως καθε νεος. 
Aπαντά η ψυχολόγος  Δρ. Μαρία Φωτιάδου

Βασικά μπορεί να ξεκινήσει από κάτι λίγο πιο εύκολο. Θα μπορούσε να είναι αρχικά μέσα στις παρέες πιο κοινωνικός, να είναι ο εαυτός του, να ρωτάει και να ενδιαφέρεται για τα άλλα άτομα αλλά και να επιδιώξει να συμμετέχει σε δραστηριότητες μαζί με φίλους και παρέες.
Σιγά σιγά αυτό θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, το να βρίσκεται δηλαδη μέσα σε μια παρέα σε ένα σύνολο και να εκφράζεται να περνάει όμορφα. Θα του έρθει και πιο εύκολα ο αυθορμητισμός με τις κοπέλες.Είναι καλό να επικεντρωθεί στα προτερήματα του. Να σκεφτεί τι έχει καλό σαν χαρακτήρας και σαν άτομο; Τι είναι αυτό που θαυμάζουν οι φίλοι του; Να επικεντρωθεί σε αυτά και να τα γράψει σε ένα χαρτί για να τα εντυπώσει στο νου του.Βοηθά πολύ να διατηρεί έναν θετικό και ευχάριστο χαρακτήρα. Αυτό όχι μόνο θα κάνει καλύτερη εντύπωση στους άλλους αλλά και τον ίδιο θα τον κάνει να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του.Ας ξεκινήσει με αυτά τα βήματα και σιγά σιγά θα χτίσει την αυτοπεποίθησή του και με τις γυναίκες. http://www.boro.gr

Η λίστα ιστολογίων μου