Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι πιο εξωφρενικές αιτίες διαζυγίου

13a615d9a143f664b95795433128c199

Οι πιο εξωφρενικές αιτίες διαζυγίου


Οι συνηθισμένοι λόγοι ενός διαζυγίου είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων, το τέλμα των ερωτικών συναισθημάτων, η απιστία, τα οικονομικά προβλήματα ή τελοσπάντων αυτές οι αιτίες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μας. Την αμέριστη προσοχή μας όμως και τη γκριμάτσα του απόλυτου σαστίσματος την εξασφαλίζουν οι παρακάτω αιτίες χωρισμού.
Πρόσφατα στη Γερμανία, μια γυναίκα κατέφυγε στο δικηγόρο γιατί δεν άντεχε τον υποχόνδριο άντρα της. Δήλωσε απελπισμένη πως όλη την ημέρα καθαρίζει τα πάντα κι όσο περνάει ο καιρός δεν του είναι εύκολο να έρθει σε επαφή με κανέναν. Το αποκορύφωμα ήταν πως γκρέμισε έναν τοίχο του σπιτιού γιατί ήταν…βρώμικος! Στη Νιγηρία(!) σημειώθηκε χωρισμός εξαιτίας πολυλογίας και μάλιστα από μέρους του άνδρα του ζευγαριού!
Μια γυναίκα στην Κίνα έμαθε για τον άπιστο άντρα της από τον…παπαγάλο! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της όταν άκουσε το εξωτικό πτηνό της να λέει λέξεις και φράσεις όπως, «διαζύγιο», «σε αγαπώ» και «κάνε υπομονή». Φρόντισε να πάρει τον παπαγάλο μαζί της στο δικηγόρο ως μάρτυρα.
Ένας Ισραηλινός απηύδησε όταν οι γάτες που υιοθέτησε η γυναίκα του ξεπέρασαν το μισό της χιλιάδος, συγκεκριμένα ο πληθυσμός τους έφτασε στα 550 μέλη. Ο εξουθενωμένος άντρας δήλωσε πως ήταν ανέφικτο να κοιμηθεί και να φάει καθώς τα αιλουροειδή είχαν καταλάβει ολοκληρωτικά το σπίτι του. Η γυναίκα του προτίμησε να αποχωριστεί τον άντρα της από το να στερηθεί έστω και μια από τις γάτες της.
Μαινόμενος ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του ένας 99χρονος Ιταλός, όταν ανακάλυψε ερωτικές επιστολές της 96χρονης αγαπημένης του με ένα φλερτ της το…1940. Το 2011 λοιπόν, αποφάσισε πως, αφού τον απάτησε μια φορά, είναι πολύ πιθανόν να το ξανακάνει κι έτσι οι βραχύβιοι δρόμοι τους χώρισαν για πάντα.http://www.jenny.gr