8 λόγοι που είναι πολύτιμη μια μεγαλύτερη αδελφή

8 λόγοι που είναι πολύτιμη μια μεγαλύτερη αδελφή


Μερικές φορές σας ενοχλεί. Μερικές φορές είναι υπερπροστατευτική. Αλλά για τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν την αλλάζετε. Μια μεγαλύτερη αδελφή αδελφή είναι πολύτιμη και όσες έχουν το γνωρίζουν καλά.
  1. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μπορείτε πάντα να στραφείτε στη μεγαλύτερη αδελφή, για μια συμβουλή. Είναι σίγουρα πιο σοφή από εσάς σε πολλά θέματα, λόγω ηλικίας.
  2. Η μεγαλύτερη αδελφή έπαιρνε όλες τις αποφάσεις. Τώρα ίσως κάνετε μόνες σας όλες τις επιλογές, αλλά αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Σαν παιδί είχατε σύμμαχο την αδελφή σας. Ακόμα και στις φάρσες και στα πειράγματα, εκείνη έδινε τις καλύτερες ιδέες.
  3. Γνωρίζετε τι σημαίνει να μοιράζεστε το υπνοδωμάτιο. Όσες έχετε μεγαλύτερες αδελφές κατανοείτε τους αγώνες που γίνονται, όταν μοιράζεστε με κάποιον το δωμάτιο. Μπορεί να επικρατεί ένα χάος και σίγουρα δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή. Αλλά, τότε άξιζε τον κόπο, μόνο για τα χαχανητά που κάνατε μέχρι αργά το βράδυ, ενώ οι γονείς σας νόμιζαν ότι κοιμόσασταν.
  4. Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Αν φοράτε κάτι που δεν σας ταιριάζει, το πρώτο πρόσωπο που θα σας το πει είναι η μεγαλύτερη αδελφή σας. Μερικές φορές μπορεί να νευριάζετε, αλλά όταν το ξανασκέφτεστε είστε ευγνώμονες, που έχετε στη ζωή σας κάποιον που είναι  απόλυτα ειλικρινής.
  5. Έκανε το σχολείο πιο εύκολο για εσάς. Ξεκινώντας το γυμνάσιο είναι μια αποθαρρυντική εμπειρία ακόμη και για τους πιο θαρραλέους, αλλά αν είχατε μια μεγαλύτερη αδελφή, σίγουρα έκανε πιο εύκολη αυτή τη μετάβαση σας.
  6. Οι γονείς είναι πλέον πιο προετοιμασμένοι. Τα ξενύχτια, το ποτό, οι κακοί βαθμοί, το πρώτο αγόρι, τα έκανε όλα για πρώτη φορά η αδελφή σας. Έτσι, όταν έπρεπε οι γονείς να περάσουν τα ίδια και με εσάς, ήταν προετοιμασμένοι.
  7. Έχετε πάντα κάποιον να σας δανείσει ότι χρειαστείτε. Είτε θέλετε ρούχα για μια βραδινή έξοδο, είτε λίγα χρήματα για να πληρώσετε το ενοίκιο, η μεγάλη σας αδελφή είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει. Είναι πιο αξιόπιστη από έναν φίλο και λιγότερο επικριτική από έναν γονέα, καθιστώντας την το ιδανικό πρόσωπο για να δανειστείτε. Σεβαστείτε τους κανόνες, όμως, και να επιστρέφετε πάνα ότι παίρνετε.
  8. Είναι ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ. Όσο θυμάστε τον εαυτό σας εκείνη είναι πάντα δίπλα σας, και στη χαρά σας και στη λύπη σας. Είναι η καλύτερη σας φίλη και θα παραμείνει μέχρι τα βαθιά γεράματα.http://www.jenny.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου