Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Τα outfits & τα αξεσουάρ που βρίσκουν sexy οι άντρες

ce06c49eb2bb9f7da831b2d85ce9ef0d

Τα outfits & τα αξεσουάρ που βρίσκουν sexy οι άντρες


Είναι γενικά και διαχρονικά αποδεδειγμένο πως σε πολλούς τομείς, άλλες θεωρήσεις έχουν οι γυναίκες κι άλλες οι άντρες για το τι θεωρείται sexy και ελκυστικό. Ενώ οι γυναίκες νομίζουν πως το έντονο βάψιμο ή το πιο τολμηρό ντύσιμο είναι πιο γοητευτικό για τους άντρες, τα ίδια τα αρσενικά αρέσκονται σε πράγματα που μας φαίνονται αδιανόητα. Ιδού η λίστα των ρούχων και αξεσουάρ που βρίσκουν sexy οι άντρες.
  • Τα γυαλιά οράσεως: προσδίδουν μια αυστηρότητα στο πρόσωπο και δημιουργούν πιο φαντασιακές συνδέσεις, όπως η γραμματέας ή η δασκάλα, διαχρονικά sexy στερεότυπα.
  • Οι πιτζάμες: το cozy outfit που πιθανόν να έχει print με αρκουδάκια και loose κοψιά, είναι ερωτικό και παιχνιδιάρικο. Όταν συνοδεύεται από διάθεση χαλάρωσης και «χουχουλιάσματος», όλα προδιαθέτουν για πιο τρυφερές στιγμές.
  • Τα παλιά και σκισμένα jeans: ξυπνούν πιο rock και νεανικές αναφορές.
  • Αθλητικά εσώρουχα: τα δαντελωτά και άκρως αποκαλυπτικά lingerie ασφαλώς δεν είναι άχρηστα, μα σε πολλές περιπτώσεις τα αθλητικά εσώρουχα που αφήνουν περισσότερα στη φαντασία είναι πιο hot.
  • Sneakers: τα ψηλοτάκουνα αποτελούν αδιαμφισβήτητη αξία. Μα πολλές φορές δεν χρειάζεται να προσπαθείτε για όλα και να είστε απόλυτα επιτηδευμένες. Τα sneakers σας με ένα χαλαρό look μπορούν αν είναι sexy και να τον κάνουν να σας χαζεύει με αγάπη.http://www.jenny.gr