4 λόγοι για να ταξιδεύετε με το παιδί σας

4 λόγοι για να ταξιδεύετε με το παιδί σας


Πολλοί φαίνεται να πιστεύουν, ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν με τα παιδιά σας. Όντως μπορεί να μην είναι το πιο εύκολο πράγμα, εξάλλου το να είσαι γονιός από μόνο του είναι δύσκολο. Αλλά υπάρχουν πολλοί όμορφοι λόγοι, για να πάρετε στο ταξίδι που έχετε προγραμματίσει, μαζί και τα παιδιά σας .
Τα παιδιά θα σας κάνουν όλο ερωτήσεις. Μπορεί αυτό στην αρχή να ακούγεται εκνευριστικό, όμως με τις ερωτήσεις θα αναγκαστείτε να διαβάσετε πιο πολλά πράγματα για την πόλη που έχετε επισκεφτεί. Πριν φύγετε θα είστε ενημερωμένοι για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις, που μπορεί να σας κάνουν και ταυτόχρονα θα έχετε  μάθει τα πάντα για το μέρος που θα επισκεφτείτε.
Τα παιδιά θα σας δώσουν ένα λόγο να είστε συνέχεια έξω, εκτός από τα νυχτερινά μαγαζιά. Θα βρείτε τον εαυτό σας να παίζει σε τοπικά πάρκα, να σταματάει στα παγωτατζίδικα και να ελέγχει όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Θα κάνετε τα πάντα και όχι μόνο τα συνηθισμένα, γιατί τα παιδιά δεν θέλουν να αφήσουν να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς μια δραστηριότητα.
Θα σας κάνουν να δοκιμάσετε κάθε είδος φαγητού. Όταν τα παιδιά δεν είναι απασχολημένα μα το παιχνίδι, θέλουν να δοκιμάσουν τις περίεργες γεύσεις που βλέπουν μπροστά τους. Τα καινούρια γλυκά και αλμυρά είναι δελεαστικά τόσο για εσάς όσο και για εκείνα. Το φαγητό, κυρίως για τα μεγαλύτερα παιδιά, είναι μια απόλαυση και για αυτό είναι έτοιμα να δοκιμάσουν νέες γεύσεις.
Ένα ταξίδι με παιδιά είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Τα παιδιά είναι απροσδόκητα, άρα κάνοντας ένα ταξίδι μαζί τους δεν ξέρετε ποτέ τι σας περιμένει. Ακόμα και η γκρίνια τους είναι μια νότα διαφορετική μέσα στη ρουτίνα της ζωής. Εξάλλου, κανείς δεν θέλει να ζει πάντα μέσα στην ηρεμία και στη μονοτονία.http://www.jenny.gr

Η λίστα ιστολογίων μου