6 λόγοι για να είστε φίλες με την αδελφή σας

Sisters-Love-Hateoriz

6 λόγοι για να είστε φίλες με την αδελφή σας


Ο δεσμός που έχουν οι αδελφές μεταξύ τους ξεκινά από νεαρή ηλικία. Και ναι μπορεί όσο είστε μικρές  να μαλώσετε και να κόψει η μια τα μαλλιά τη αγαπημένης κούκλας της άλλης, όμως στο τέλος της ημέρας θα είστε αγαπημένες. Όμως, καθώς μεγαλώνετε είναι όλο και πιο δύσκολο να παραμείνετε κοντά με την αδελφή σας. Μπορεί να έχετε ένα σωρό υποχρεώσεις που να μην σας επιτρέπουν να τη βλέπετε συχνά, όμως την χρειάζεστε, έχετε ανάγκη να είστε φίλες. Και εδώ είναι μερικοί λόγοι που το αποδεικνύουν.
  1. Είστε μαζί από τότε που φορούσατε πάνα. Έχετε περάσει πάρα πολλά μαζί, τις οικογενειακές διακοπές, τον ίδιο σκύλο, τις ίδιες αγωνίες, γι αυτό και είναι επάξια, εκτός από αδεφλή σας, και η καλύτερη σας φίλη. Εξάλλου ποια μπορεί να σας καταλάβει καλύτερα, εκτός από εκείνη;
  2. Όταν περνάτε μια δύσκολη κατάσταση η αδελφή σας θα σας σταθεί σαν να είναι η πιο καλή σας φίλη. Ακόμα και όταν νιώθετε εξαντλημένες, εκείνη θα αναλάβει κάποιες ευθύνες σας. Υπάρχει μια άνεση μεταξύ σας που κανένας δεν θα μπορούσε να την αντικαταστήσει.
  3. Έχετε άνευ όρων αγάπη. Όποια και αν είναι τα λάθη που κάνετε, η αδελφή σας θα σας αγαπάει για πάντα. Μπορεί να μη συμφωνεί με τις επιλογές σας ή να μη κατανοεί τις αποφάσεις σας, όμως είναι εκεί όταν όλα καταρρέουν. Αυτή η άνευ όρων αγάπη μπορεί να είναι ένα θαύμα.
  4. Επικοινωνείτε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί οι φίλοι σας να μην καταλαβαίνουν πάντα τα συναισθήματα σας, όμως η αδελφή σας θα μπορέσει να σκάψει στο παρελθόν σας, για να κατανοήσει αυτό που νιώθετε εκείνη τη στιγμή.
  5. Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια αδελφική αγκαλιά. Μερικές αγκαλιές στη ζωή είναι ανεκτίμητες, μια από αυτές είναι και η αγκαλιά της αδελφής σας. Γιατί η αγάπη που νιώθετε η μια για την άλλη, είναι γνήσια και ανιδιοτελής.
  6. Όταν είστε μαζί της, δεν υποκρίνεστε ποτέ. Όταν βρίσκεστε με την αδελφή σας είστε πάντα ο εαυτός σας και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό. Ακόμα και να μαλώσετε, δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί θα μιλήσετε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές και θα λύσετε το θέμα πολύ γρήγορα. Εξάλλου δεν μπορείτε να κρατήσετε κακία η μια στην άλλη. Η αδελφή σας είναι σίγουρα η πιο καλή σας φίλη, ακόμα και αν δεν βρίσκεστε συχνά, δεν έχει σημασία, γιατί εκείνη θα χαρεί πραγματικά με τη χαρά και θα σας σταθεί πάντα στα δύσκολα.http://www.jenny.gr

Η λίστα ιστολογίων μου