Η δύναμη της αγάπης όλων των μαμάδων

Η δύναμη της αγάπης όλων των μαμάδων


Η Ημέρα της Μητέρας είναι μια μέρα που θα πρέπει να δείξουμε όλοι στη μαμά μας, πόσο ευγνώμονες είμαστε που βρίσκεται στη ζωή μας. Και δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Η σχέση με τη μητέρα μας είναι ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που έχουμε στη ζωή μας. Σε μια εποχή που η κοινωνία προτρέπει τις γυναίκες να αναζητήσουν την αξία και την προσωπική ολοκλήρωση σε πράγματα μακριά από την οικογένεια, αυτή η ημέρα έχει έρθει για να υπενθυμίσει, τόσο σε εκείνες όσο και σε εμάς, πόσο σημαντικές είναι στη ζωή μας. Και πιστέψτε με οι λόγοι είναι πολλοί.
Αν δεν ήταν η μητέρα μας, εσείς δεν θα αναπνέαμε τώρα. Αν μη τι άλλο, θα πρέπει να τις ευχαριστήσουμε γι” αυτό.
Οι μητέρες είναι η ραχοκοκαλιά της οικογένειας. Είναι πάντα εκεί σε κάθε δυσκολία και έτοιμες να κάνουν τα πάντα, όταν πρόκειται για το καλό της οικογένειας.
Οι μητέρες έχουν το μαγικό άγγιγμα και φιλί. Μόλις μας αγκαλιάσουν όλα φαίνονται καλύτερα και πιο αισιόδοξα. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να βοηθήσουν να επουλωθούν οι σωματικές και οι συναισθηματικές μας πληγές.
Πραγματικά, όλες οι μητέρες έκαναν θυσίες και προσπάθησαν πολύ, ώστε η ζωή μας να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πρόθυμοι να το κάνουν αυτό και χωρίς να ζητάνε αντάλλαγμα.
Οι μητέρες μπορούν και μας συγχωρούν τα πάντα. Η αγάπη τους είναι τόσο μεγάλη, που δεν στερεύει,  ότι και να κάνουμε.
Όταν θα θέλουμε να ανεβούμε στο ψηλότερο βουνό, είναι εκείνες που θα μας δώσουν την ώθηση. Είναι εκείνες που θα υποστηρίξουν τα όνειρα μας, όταν κανένας άλλος δεν θα το κάνει. Θα αγωνιούν για εμάς αλλά, θα μας υποστηρίζουν πάντα.
Οι μητέρες είναι τα πρόσωπα που μας βοήθησαν να περπατήσουμε και να μιλήσουμε, που μας χάρισαν τον πρώτο μας κουτάβι, που μας βοήθησαν με το σχολείο και που μας έδωσαν όλη την αγάπη που χρειαζόμασταν. Όλες οι μητέρες δεν είναι ίδιες, αλλά όλες αγαπούν τα παιδιά τους και θέλουν να τα βλέπουν ευτυχισμένα. Η μητέρα είναι ένα πολύτιμο δώρο για όλα τα έμβια όντα.http://www.jenny.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου