Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Αυξάνεται το μέγεθος του πέους με κάποια αθλήματα;

Αυξάνεται το μέγεθος του πέους με κάποια αθλήματα;

...Και άλλοι μύθοι για το μέγεθος των γεννητικών οργάνων και την ερωτική απόλαυση. Αναλύει η Dr. Sylvain Mimoun γυναικολόγος ειδικός στη ανδρική σεξουαλικότητα. 
Τo μέγεθος του πέους επηρεάζει την ηδονή;
Με κίνδυνο να αναφέρουμε κάτι που ήδη γνωρίζετε, η ένταση της ηδονής που αισθάνεται ο άνδρας και η γυναίκα δεν είναι ανάλογη με το μέγεθος του «οργάνου» του άνδρα. Οι πιο ευαίσθητες ζώνες της γυναίκας βρίσκονται, άλλωστε, στην επιφάνεια (κλειτορίδα) ή στα 4 εκατοστά από την είσοδο του κόλπου. Οριακά, λοιπόν, ακόμα κι ένα λιλιπούτειο πέος θα μπορούσε να επαρκέσει για τη σεξουαλική ικανοποίηση.
Όσοι έχουν πέος μετρίου μεγέθους (σε μήκος ή σε διάμετρο) θα πρέπει να παρηγορηθούν, γιατί μπορούν να το χειριστούν με περισσότερη ευκολία. Αντίθετα, όσοι έχουν πέος μεγάλης διαμέτρου ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα, διότι η επαφή μπορεί να αποδειχθεί οδυνηρή για τη σύντροφό τους.
Μια συχνή σύγχυση:
Φαντάζεστε ότι το πέος σας είναι πολύ μικρό, ενώ στην πραγματικότητα η διάρκεια της επαφής δεν είναι αρκετά μεγάλη. Τα κορίτσια έχουν ανάγκη από προκαταρκτικά και από κάποιο χρόνο για να αισθανθούν την ηδονή με τη σειρά τους. Όταν συμβαίνει αυτό, σπάνια παραπονιούνται. Με μια κουβέντα: το μικρό μέγεθος του πέους μπορεί να αντισταθμιστεί κατά πολύ από τη μακρά διάρκεια της επαφής.
Μπορούμε να αυξήσουμε το μέγεθος του πέους με τα αθλήματα;
Όχι, διότι το πέος δεν έχει μυς. Καμία άσκηση για την ανάπτυξη των μυών δεν μπορεί επομένως να αναπτύξει αυτό το μέρος του σώματος.http://www.boro.gr