4+1 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες

women-men-grayscale-_496501-25

4+1 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες


Μερικές γυναικείες προσωπικότητες ή συνήθειες είναι οι αγαπημένες των ανδρών. Από την άγραφη εμπειρία οι ήσυχες και λιγομίλητες γυναίκες, εκείνες που δεν γκρινιάζουν και λένε συνέχεια ναι, είναι κατηγορίες «αγαπημένες». Υπάρχουν και άλλες όμως κατηγορίες που μετά από ένα σύντομο γκάλοπ, δεν είναι καθόλου προσφιλείς στον ανδρικό πληθυσμό.
Η υπερβολικά φλύαρη: η γυναίκα αυτή τους προκαλεί πονοκέφαλο, γίνεται κουραστική και από ένα σημείο και μετά πατάνε mute και δεν ακούνε τίποτα. Προφανώς αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μια σχέση που μια από τις βάσεις της πρέπει να είναι η σωστή επικοινωνία. Η πολύ κουβέντα και η επικοινωνία σε προφορικό επίπεδο δεν είναι το καλύτερό τους. Προτιμούν λίγα λόγια που οδηγούν σε πράξεις χωρίς μεγάλες δόσεις ζαλάδας.
Η προκλητική: το υπερβολικά sexy ντύσιμο και το αντίστοιχο ύφος στους άντρες μεταφράζεται σαν πρόκληση, δλδ. απειλή. Το να φλερτάρετε με άλλους άντρες προφανώς είναι απαγορευμένο ή το να αναφέρετε πρώην συντρόφους ή παλιές, όμορφες ιστορίες.
Η αδιάκριτη: μια γυναίκα που δεν έχει την αίσθηση του ιδιωτικού και κατά συνέπεια σχολιάζει ή κουτσομπολεύει, σίγουρα δεν είναι η πιο ποθητή κατηγορία. Το να ασχολείται κάποιος με τις ζωές των άλλων, σημαίνει πως δεν βρίσκει ικανοποίηση στη δική του ζωή. Αυτό το χαρακτηριστικό συνεπάγεται και συμπεριφορές όπως παραβίαση της ιδιωτικότητας του συντρόφου, όπως ψάξιμο του κινητού ή ανάγνωση των email. Ποιος θέλει τέτοιους μπελάδες;
Η αυταρχική: οι δυναμικές γυναίκες κάνουν τους άντρες να διστάζουν, πόσο μάλλον οι αυταρχικές. Τους προκαλούν ανασφάλεια και τους βάζουν στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο τους. Νιώθουν πως αμφισβητείται ο ανδρισμός τους και πως για κάθε κίνησή τους πρέπει να λογοδοτούν στην «αφέντρα».
Η ζηλιάρα: όπως όλα κι αυτό θέλει μέτρο. Το να δίνει το παρόν με χαριτωμένο τρόπο μια γυναίκα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της στον αύντροφό της, μόνο μεμπτό δεν είναι. Αυτό να κινέιται σε δρόμους παθογένειας, προφανώς είναι πρόβλημα. Η ζήλια φέρνει γκρίνια και έλεγχο, δύο πράγματα που επίσης τους είναι αφόρητα. Η ερωτική διάθεση καταστρέφεται και η όποια κατανόηση εξαντλείται.
υ.γ. Το υπερβολικά έντονο άρωμα και make up λειτουργεί ανασταλτικά στα αγόρια! Γι” αυτό… caution girls!http://www.jenny.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου