Μείωση τοπικού πάχους με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης


Μείωση τοπικού πάχους με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης

Η μέθοδος αυτή έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA ) και είναι το νέο όπλο της πλαστικής χειρουργικής κόντρα στην τοπική συσσώρευση λίπους. Είναι μια ακίνδυνη, χωρίς νυστέρι, μείωση των λιποκυττάρων, βασισμένη στην ψύξη τους, με αποτέλεσμα τη καταστροφή τους.Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται APOPTOSIS of fat cells-Απόπτωση λιποκυττάρων.
Η κρυολιπόλυση είναι το καινοτόμο μηχάνημα το οποίο προσφέρει την απόλυτη θεραπεία για τη τοπική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση έντονης ψύξης (-6 βαθμούς Κελσίου) που εφαρμόζεται τοπικά στο λιπώδη ιστό.
Είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του.
Το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης που συνδυάζει την βαθειά ψύξη και το κενό για την αποτελεσματική αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Με δύο κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους πραγματοποιείται τοπική ψύξη καταστρέφοντας μόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.
Δρ. Ζήσης K. Μπουκουβάλας
Πλαστικός Χειρουργός.
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»
Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"Πηγή: boro.gr

Η λίστα ιστολογίων μου