Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

6 πράγματα που μόνο οι γονείς με τρία παιδιά θα καταλάβουν!

6 πράγματα που μόνο οι γονείς με τρία παιδιά θα καταλάβουν!


Με τον ερχομό ενός παιδιού στο σπίτι, αλλάζει όλη σας η ζωή. Πόσο αν υπάρχουν όχι δύο αλλά τρία μικρά που να περιφέρονται σε κάθε γωνιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, πρέπει να κάνετε τελείως διαφορετικά πράγματα, σε σχέση με τους γονείς που έχουν λιγότερα παιδιά.
  1. Έχοντας τρία παιδιά σημαίνει, ότι πρέπει να πείτε αντίο σε ένα μικρό αυτοκίνητο. Ένα minivan ή SUV είναι το ιδανικό μέσο μεταφοράς, ώστε να χωράνε και τα τρία καθισματάκια των μικρών. Και αν είχατε πιο πριν ένα σπορ αυτοκίνητο, τότε η αλλαγή είναι επιτακτική, γιατί δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε τίποτα, ούτε τα παιδιά σας ούτε τα πράγματα σας. Μπορεί να σας φαίνεται ότι παραιτείστε από τη παλιά σας ζωή, όμως αν θέλετε να έχετε άνεση και να αποφύγετε τα κλάματα και τις γκρίνιες, φροντίστε εκ των προτέρων να πάρετε το κατάλληλο αμάξι.
  2. Ο προγραμματισμός είναι αναγκαίος όταν έχετε τρία παιδιά. Πώς αλλιώς θα μπορέσετε να επιβιώσετε, αν δεν οργανωθείτε; Πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα, από το ποιος έφαγε μέχρι αν χρειάζεται να αλλάξετε νέα πάνα. Και όταν τα μικρά αρχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο, τότε το πρωί επικρατεί ένας πανικός. Πρέπει να ντύσετε και τα τρία και να τα συνοδέψετε στο σχολικό ή να τα πάτε στο σχολείο. Άρα, ο προγραμματισμός πρέπει να γίνεται από την ώρα που ξυπνάτε, μέχρι τη στιγμή που πέφτετε στο κρεβάτι.
  3. Έχετε πάντα ένα θορυβώδες σπίτι. Αυτό μπορεί να ισχύει και όταν έχετε δύο παιδιά, αλλά ακόμα και ένα περισσότερο κάνει τη διαφορά. Η μοναδική φορά που το σπίτι βυθίζεται στην ηρεμία, είναι όταν βρίσκονται στο σχολείο ή όταν κοιμούνται.
  4. Έχετε παιχνίδια παντού. Θα τα βρείτε στη κουζίνα, στο σαλόνι ακόμα και στο ψυγείο! Με τρία παιδιά στο σπίτι, τα παιχνίδια ξεφυτρώνουν από παντού. Μπορεί κάποια να μη θυμάστε ότι τα έχετε αγοράσει, τόσα πολλά είναι.
  5. Υπάρχουν όμως, και τα θετικά, όπως ότι έχετε τρία χέρια για να σας βοηθήσουν στις δουλειές του σπιτιού. Μπορεί να πρέπει να κάνετε περισσότερα πράγματα, όμως αν μάθετε τα μικρά σας να μαζεύουν τα παιχνίδια και τα ρούχα τους, οι δουλειές θα μειωθούν. Έχετε τρεις μικρούς ανθρώπους, που μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να γίνουν όλα πιο γρήγορα.
  6. Επίσης, παίρνετε τριπλάσια αγάπη, γιατί ακούτε τρεις φορές τη λέξη «Σ αγαπώ». Με τρία παιδιά στο σπίτι δεν θα είναι όλα εύκολα, όμως έχετε τρία μικρά πλασματικά που σας εμπιστεύονται και σας αγαπούν χωρίς όρια. Είστε περιτριγυρισμένοι με αγάπη και πολλά φιλιά.http://www.jenny.gr/