Τι είδους σχέση έχετε με την αδερφή σας

Τι είδους σχέση έχετε με την αδερφή σας


Όσοι έχετε μεγαλώσει με αδέρφια, γνωρίζετε πόσο σημαντικός είναι ο δεσμός μεταξύ σας. Όμως, οι σχέσεις ποικίλλουν, όπως διαφέρουν και οι χαρακτήρες των ανθρώπων. Ιδίως αν στην οικογένεια είστε δυο αδελφές η μεταξύ σας επαφή είναι ιδιαίτερη με πολλούς τρόπους. Μάθετε και εσείς τι είδους σχέση έχετε με την αδερφή σας
Πηγαίνετε μαζί για φαγητό και καφέ. Είστε πολύ δεμένες, είναι η καλύτερα σας φίλη. Απολαμβάνετε τη παρέα της και όποτε έχετε κάποιο πρόβλημα αναζητάτε πάντα τη γνώμη της. Σε αυτή τη σχέση υπάρχει μια αμοιβαία αγάπη και μια ανάγκη για προσωπική επαφή.
Η επαφή σας γίνεται συνήθως μέσω emails. Αν συμβαίνει αυτό, τότε λείπει η οικειότητα και προτιμάτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, παρά να βρεθείτε από κοντά. Ακόμα και αν η μια από τις δύο θέλει μια πιο στενή σχέση, καμία δεν είναι διατεθειμένη να προσπαθήσει και να κάνει το πρώτο βήμα. Και αυτό συμβαίνει είτε επειδή φοβάστε την απόρριψη, είτε επειδή είστε πολύ περήφανη, για να κάνετε εσείς πρώτη την αρχή.
Ανταλλάσσετε κάρτες σε γενέθλια και γιορτές. Αυτό το είδος σχέσης είναι το πιο κοινό είδος αποξένωσης ανάμεσα στα αδέρφια. Μιλάτε σπανίως στο τηλέφωνο, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι να πείτε και αποφεύγετε κάθε είδους προσωπικής επαφής. Επίσης, δεν γνωρίζετε πολλά σχετικά με τη ζωή της αλλά, δεν σας ενδιαφέρει κιόλας. Δεν είστε εχθροί, αλλά ούτε και φίλες.
Συναντιέστε σε γάμους και κηδείες. Αν βρίσκεστε μόνο στις πιο σημαντικές οικογενειακές υποχρεώσεις, τότε ενδεχομένως οι σχέσεις είναι τεταμένες και στη χειρότερη των περιπτώσεων είναι εχθρικές. Ευτυχώς όμως, δεν βρίσκεστε ποτέ μόνες σας και έτσι δεν έχετε την ευκαιρία να διαπληκτιστείτε.
Την έχετε διαγράψει από το μυαλό σας. Δεν έχετε καμία επιθυμία να εμπλακείτε μαζί της και αποφεύγετε όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, όταν μαθαίνετε ότι θα παρευρίσκεται και η αδερφή σας. Αυτό το είδους σχέσης φαίνεται το χειρότερο, αλλά κάποιες φορές είναι και ο πιο υγιεινός τρόπος συνύπαρξης.http://www.jenny.gr

Η λίστα ιστολογίων μου