Πυρ ομαδόν στον Ψαριανό από μέλη του Ποταμιού – «Το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα…»


Πυρ ομαδόν στον Ψαριανό από μέλη του Ποταμιού – «Το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα…» | Newsit.gr

Μια νέα ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Ψαριάνος τα ξημερώματα προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από μέλη του Ποταμιού που με σκληρή γλώσσα επιτέθηκαν στον βουλευτή.
«Το Ποτάμι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός εκφράζοντας και πάλι την επιθυμία του για συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ψαριανός: Δεν θα είμαι στο συνέδριο

Στην ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριάνου απάντησε ο Γιώργος Μαυρωτάς που επανέλαβε ξανά την επίσημη θέση του Ποταμιού η οποία απορρίπτει τα σενάρια περί συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιώργος Μαυρωτάς παρέπεμψε στο συνέδριο του Οκτωβρίου και έκανε λόγο και για έναν τρίτο δρόμο, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι εκείνος κοιτάζει προς τον χώρο του προοδευτικού κέντρου.
Ο Ψαριανός με νέο tweet έκανε λόγο για σχέδιο προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν τον περιλαμβάνει.
«Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους» ανέφερε ο Μαυρωτάς ενώ ο Ψαριανός ουσιαστικά προανήγγειλε ( ; ) την αποχώρησή του από το κόμμα καθώς ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι στο συνέδριο τον Οκτώβριο.

«Ξημερώματα τουιτάρεις τέρατα…»

Ακολούθησαν πυρά από μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.
Ο Γιώργος Γκαρής έγραψε «Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη».
Στη συνέχεια η Ολυμπία Αναστασοπούλου έγραψε «καρφώνοντας» επίσης τον Γρηγόρη Ψαριανό: «Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε.. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά».

Η λίστα ιστολογίων μου