Μάτι: Τους άφησαν να καούν αβοήθητοι – Αναπάντητες κλήσεις της Αστυνομίας στην Πυροσβεστική!

Μάτι: Τους άφησαν να καούν αβοήθητοι – Αναπάντητες κλήσεις της Αστυνομίας στην Πυροσβεστική! | Newsit.gr
Τουλάχιστον οργή προκαλούν τα όσα καταγράφονται σε επίσημα έγγραφα της Αστυνομίας. Τα έγγραφα αυτά θα πάρουν μάλιστα τον δρόμο για τον Εισαγγελέα που ερευνά ευθύνες για τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων. Τι αποδεικνύεται με τα έγγραφα αυτά; Ότι η Αστυνομίας δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την Πυροσβεστική. Οι δυο πλέον κρίσιμες υπηρεσίες για τη διάσωση των ανθρώπων δεν μπορούσαν να μιλήσουν ούτε στο τηλέφωνο.Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” την μαύρη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που εκτελούν χρέη εκφωνητή στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ τηλεφωνούσαν στο κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι όμως δεν απαντούσε κανείς.
Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα υπάρχουν πέντε διαφορετικοί αριθμ οί κλήσεις έκτακτης ανάγκης, ωστόσο σε κανέναν από αυτούς δεν υπήρχε άνθρωπος να σηκώσει το τηλέφωνο.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η μόνη επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ των δυο αυτών νευραλγικών υπηρεσιών ήταν όταν ένας πυροσβέστης κάλεσε στο 100, στην Άμεση Δράση δηλαδή, για να αναφέρει ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε σπίτι στον Νέο Βουτζά! Ως τώρα υπήρχαν καταγγελίες Αστυνομικών ότι και οι ίδιοι δεν είχαν επαφή με το δικό τους κέντρο, ως τώρα υπήρχαν καταγγελίες που έλεγαν ότι δεν υπήρχαν κατευθύνσεις και συντονισμός, τώρα όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα υπάρχουν ντοκουμέντα που “καίνε” τους υπευθύνους.
Το ζήτημα όμως είναι ότι με όλα τα παραπάνω το αποτέλεσμα ήταν να καούν πραγματικά δεκάδες άνθρωποι.https://www.newsit.gr

Η λίστα ιστολογίων μου