Ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ αναρωτιέται αν οι φωτιές μπήκαν με κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα

Ένα συνωμοσιολογικό βίντεο που συσχετίζει τις πυρκαγιές σε Ανατολική και Δυτική Αττική με... επίθεση με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα» αναπαράγει σε ανάρτησή του, το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, Γιώργος Μαϊστράλης.
Ο ίδιος μάλιστα στο τέλος της ανάρτησής του, ρωτά και τους διαδικτυακούς του φίλους, αν γνωρίζουν κάτι σχετικό. Ο ίδιος, επανέρχεται στα σχόλια της ανάρτησής του, λέει «Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τί είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 β. C) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ κοντά.
George Maistralis
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (συνομωσίας; ) ΣΤΟ YOUTUBE ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ (προσφατα θανατηφόρα) ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ) ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (Directed Energy Weapons -DEW)
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ;;
youtube.com
World on Fire ~ Greece Attacked With Directed Energy Weapons (DEW)



Η λίστα ιστολογίων μου