Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Πατέρας ανήλικης ο παιδόφιλος - Πώς "παγίδευε" κοριτσάκια

Σε μία ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό αυτοχειρίας της 14χρονης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Το άτυχο 14χρονο κορίτσι
έχασε ακαριαία την ζωή του πέφτοντας κυριολεκτικά μπροστά στον συρμό του Ηλεκτρικού την στιγμή που περνούσε, με αποτέλεσμα τον διαμελισμό της.
Στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και σύντομα κλιμάκιο πυροσβεστών έφτασε στο σημείο. Όπως αποκαλύφθηκε, όλα είχαν ξεκινήσει από υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου.
Ο 43χρονος παντρεμένος και πατέρας 14χρονου κοριτσιού είχε αποπλανήσει και άλλα μικρά κορίτσια και σύναψε ερωτικές σχέσεις μαζί τους.
Η αυτοχειρία της 14χρονης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο ξεδιπλώνει το κουβάρι των αποκαλύψεων. Ο 43χρονος διατηρούσε ψιλικατζίδικο στο Μοσχάτο και εκμεταλλευόταν το μαγαζί του για να προσεγγίζει συνομήλικα με την κόρη του κοριτσάκια, να τους «πουλάει» έρωτα και να συνάπτει ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Πώς αποπλάνησε την κοπέλα

Πριν τρεις μήνες είδε την 14χρονη στενοχωρημένη στο μαγαζί του, της έπιασε κουβέντα και σιγά-σιγά απέκτησε την εμπιστοσύνη της και άρχισαν να βγαίνουν μαζί, μέχρι που σύναψαν ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις. Πριν δύο ημέρες οι γονείς του παιδιού έμαθαν τι συνέβαινε και ο πατριός της 14χρονης πήγε στο μαγαζί του παιδόφιλου και τον ξυλοκόπησε. Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και όταν οι γονείς ανέφεραν τι είχε συμβεί, πήγε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και συνέλαβε τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Ερευνώντας οι αστυνομικοί το κινητό του τηλέφωνο, ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες μίας ακόμη 14χρονης για την οποία παραδέχτηκε ο δράστης ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις μαζί της πριν ενάμιση χρόνο και στις κατηγορίες σε βάρος του συμπεριέλαβαν και την πορνογραφία ανηλίκων.
Οι πράξεις του οδήγησαν το τελευταίο του θύμα στο απονενοημένο διάβημα, καθώς ως ανήλικη, δεν βρισκόταν σε θέση να κατανοήσει την παγίδα στην οποία είχε πέσει και θεωρώντας πως ήταν ερωτευμένη μαζί του και δεν ήθελε να χωρίσουν, έγραψε τα συναισθήματά της σε ένα σημείωμα που βρέθηκε στα ρούχα της και έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο Μοσχάτο.
Πριν από αυτό έστειλε και ένα μήνυμα σε φιλικό της πρόσωπο που έσπευσε στο σημείο αλλά δεν την πρόλαβε. Οι τραγικοί γονείς του κοριτσιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο παιδόφιλος με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.
Τα αδικήματα που του έχουν αποδοθεί είναι:
-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
-κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)
-πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).https://www.news247.gr

Η λίστα ιστολογίων μου