Ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει … εργασιακό βίο την παχυλή αργομισθία που έπαιρνε … λόγω οικογενειακών καταβολών.

Να παίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα σε γήπεδο, με πληρωμένο διαιτητή, και στημένη εξέδρα αλλά να χάνει, είναι «κατόρθωμα», πρώτου μεγέθους. Αντίστοιχο με το αποτέλεσμα που είχε η σημερινή συνέντευξη Μητσοτάκη, στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου.
Σε «προστατευόμενο περιβάλλον», με φιλικούς του δημοσιογράφους -για να μην πούμε ότι ήταν στημένη η όλη συνέντευξη- ο αρχηγός της Ν.Δ., κατάφερε πάλι να γίνει αποκρουστικός στον μέσο ψηφοφόρο.

Δεν θα αναφερθούμε στις ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις του Μητσοτάκη Αυτό θα αφήσουμε να το κάνουν, παρακάτω, με τις τοποθετήσεις τους, χρήστες του twitter.
Σ’ αυτό που θα σταθούμε, και το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού ιστοσελίδων και θαμώνων του διαδικτύου, είναι το βιντεάκι που κυκλοφορεί με την υπόδειξη Μητσοτάκη προς τον Πορτοσάλτε να τον ρωτήσει  αν πριν αναμειχθεί στην πολιτική αν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του.
Τον σχετικό διάλογο θα τον ακούσετε στο βίντεο που παραθέτουμε.
Αυτό όμως που δεν είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ότι αυτό που ο ίδιος ονομάζει δουλειά δεν ήταν παρά μια παχυλή αργομισθία που την κατόρθωσε λόγω … οικογενειακών καταβολών.
Συγκεκριμένα όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Harvard και επέστρεψε στην Ελλάδα, έκανε το «κουμάντα» του, ο πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης και το τέκνο του βρέθηκε να είναι διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας, NBG VENTURE CAPITAL, αμειβόμενος με το εξωφρενικό ποσό για την εποχή του (2001) των 10.000 ευρώ τον μήνα! 
Το είχε ζητήσει χάρη ο πατέρας του, από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ο οποίος μεσολάβησε στον επιστήθιο φίλο του, μακαρίτη σήμερα Θόδωρο Καρατζά , διευθυντή τότε της Εθνικής Τράπεζας και έτσι ο Κυριάκος απέκτησε … επαγγελματικό βιογραφικό.
(Ανέκαθεν οι αστοί πολιτικοί ηγέτες βοηθούσαν και κάλυπταν ο ένας τον άλλον, άσχετα αν στο πόπολο παρουσιαζόταν να έχουν αγεφύρωτες διαφορές).
Αντί, λοιπόν να κάνουμε οποιοδήπποτε σχολιασμός για την συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη, ας πάρουμε μια γεύση πώς την αντιμετώπησαν οι χρήστες του twitter.http://vathikokkino.gr/



Η λίστα ιστολογίων μου