Από τους ναζί του Κομμένου στους νεοναζί κυνηγούς προσφύγων Κώστας Κάππας / Ελλάδα

* O Hermann, o Jörg kai o Kurt ήταν 17 χρονών το 1937 όταν στο σχολείο ως υπερήφανοι Άριοι, έδερναν τους εβραίους συμμαθητές τους, έβριζαν τους κομμουνιστές και ανησυχούσαν παράλληλα για την καθαρότητα του γερμανικού αίματος, λόγω των υπανθρώπων που κατάκλυζαν την Γερμανία.
* Κατατάχθηκαν και τοποθετήθηκαν στον ίδιο λόχο. Μετά από χρόνια χαμένων και κερδισμένων μαχών, βρέθηκαν στο Κομμένο της Άρτας για "ειδική αποστολή".
* Δεν περίμεναν ποτέ ότι τα πογκρόμ στο Βερολίνο του 39 και η αποκτηθείσα "τεχνογνωσία" θα τους χρησίμευαν στο ελληνικό χωριό που είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά τους.
* Έσφαξαν γυναίκες, έκοψαν στήθη, έκαψαν ζωντανούς, βίασαν αλλά η καλύτερη έμπνευση ήταν η "απολύμανση" (όλοι παραδέχθηκαν ότι η ιδέα ήταν του Kurt): μπαμπάκια ποτισμένα με οινόπνευμα, σφήνωμα στον πρωκτό και στο στόμα του μωρού και άναμμα! Άγρια απόλαυση!
* ...Σήμερα, βλέπω, διαβάζω, ακούω για μαγκάκια που ορμάνε ξαφνικά σε μοναχικούς πακιστανούς που πάνε στην δουλειά τους και τους κάνουν μαύρους στο ξύλο. Μαχαιρώματα. Αποστροφές του στυλ "Μαγαρίζουν τον πολιτισμό μας" ή "Πνίχτε τους στο Αιγαίο πριν μπουν στη χώρα".
* Φοβάμαι ότι το αναμμένο μπαμπάκι δεν είναι μακριά. Ένα τσιγάρο δρόμος.http://artinews.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου