Βόμβα: Η Νοβάρτις χρηματοδοτούσε και την Ελ. Ράικου

Φωτιά στην υπόθεση Νοβάρτις βάζει έγγραφο της δικογραφίας το οποίο αποδεικνύει ότι η Νοβάρτις χρηματοδοτούσε όχι μόνο τον σύζυγο της Ελ. Ράικου, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό από δημοσιεύματα του τύπου, αλλά και την ίδια την εισαγγελέα Διαφθοράς!
Συγκεκριμένα, στο έγγραφο, που αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας, αναφέρονται δύο εμβάσματα της εταιρείας προς τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα της Ελένης Ράικου και του συζύγου της, Λεωνίδα Καρνέση. Το πρώτο έμβασμα που αναφέρει το έγγραφο καταβλήθηκε στις 15/12/2008, το δεύτερο στις 279/2010. Επίσης, το έγγραφο κάνει λόγο και για ένα τρίτο έμβασμα, το οποίο προέρχεται από την φαρμακευτική εταιρεία Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ, ύψους 5000 ευρώ, με ημερομηνία 19/2/2014.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει πλήρως ένα μεγάλο μέρος των ισχυρισμών της κ. Ράικου. Κι αυτό γιατί η κ. Ράικου είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη όταν είχε αποκαλυφθεί πως ο σύζυγος της είχε χρηματοδοτηθεί από τη Νοβάρτις. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, έγγραφο επιβεβαιώνει πως τα δημοσιεύματα ήταν αληθή αλλά και πως τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό που ήταν και στο δικό της όνομα.
Δείτε το έγγραφο:

Η λίστα ιστολογίων μου