Έλενα Ακρίτα : Μην γίνεις σαν το The Toc-Μην γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή

Την διαστρέβλωση των όσων είχε γράψει μέσα στην εβδομάδα, καλώντας τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον κ. Τσιόδρα για τις μάσκες, από την ιστοσελίδα TheToc όπου διευθυντής ενημέρωσης είναι πλέον ο Μανόλης Καψής  κατήγγειλε με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.
Η Έλενα Ακρίτα σήκωσε το “γάντι” στην απάντηση που είχε από το The Toc  και αντέδρασε με νέα ανάρτηση της όπου κατήγγειλε το γεγονός παραθέτοντας δύο φωτογραφίες, οι οποίες περιείχαν τα όσα είχε γράψει την Παρασκευή σε ανάρτησή της αλλά και ο τρόπος με τον οποίον αυτά παρουσιάστηκαν μέσω της ιστοσελίδας “The Toc”. Κλείνοντας την ανάρτησή της, έστρεψε τα «βέλη» της κατά του διευθυντή της εν λόγω ιστοσελίδας, Μανώλη Καψή.
H ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
«Πώς είναι να σε υβρίζουν όλοι για κάτι που δεν έγραψες πο-τέ.
Στη Φωτό 1 τι γράφει το The Toc.
Στη Φωτό 2 τι γράφω εγώ και πως το διαστρέφει το The Toc.
Καλά, με το The Toc έχω προηγούμενα και μου έχει ζητήσει γραπτώς συγγνώμη για αθλιότητες του παρελθόντος.
Ελάτε τώρα να δούμε πώς μπορείς με δυο απλά βηματάκια, να διαστρέψεις το νόημα ενός κειμένου,όταν θέλεις να διαβάλεις τον/την συγγραφέα του.
Πρώτον, ο τίτλος είναι το παν, ποιος θα κάθεται να διαβάζει τώρα το περιεχόμενο!
Στο Τhe Toc (και στα σάιτ που το αντέγραψαν από εκεί), υπάρχει που λες ο τίτλος της πρώτης φωτό. Ότι δηλαδή εγώ επιτακτικά και ‘με αυστηρό ύφος’ λέει,
έγραψα στον κ. Τσιοδρα «Απαντήστε επιτέλους!» Όποιος δεν μείνει στον τίτλο – όπως οι 99,9% αναγνώστες – και διαβάσει μέσα το κείμενο θα διαπιστώσει ότι το Τhe Toc και τα σάιτ που το αντέγραψαν από εκεί αυτοαναιρούνται. Και το κάνουν εσκεμμένα για να αμαυρώσουν την εικόνα του συντάκτη. Γιατί είπαμε, ο τίτλος είναι το παν.
Bild könnte enthalten: 1 Person, TextΤι γράφει λοιπόν το Τhe Toc (και τα σάιτ που το αντέγραψαν από εκεί);
«Είπε η Έλενα Ακρίτα στον Τσιόδρα ‘απαντήστε επιτέλους’».
Τι είπε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η Έλενα Ακρίτα – και όχι στον Τσιόδρα αλλά στους συναδέλφους που ερωτούν τον Τσιόδρα; «Ρωτήστε τον επιτέλους» (δεύτερη φωτό).
Είναι άλλο το θεμιτότατο ‘συνάδελφοι, ρωτήστε επιτέλους για τις μάσκες’ κι άλλο επιτακτικό το ‘Τσίοδρα απάντησε μας επιτέλους για τις μάσκες’
Έτσι απλά διαστρεβλώνονται τα λόγια, έτσι απλά σπιλώνονται οι άνθρωποι.
Μην γίνεις σαν το The Toc.
Μην γίνεις σαν τα σάιτ που αντιγράφουν το Τhe Toc.
Μην γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή.»https://www.prologos.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου