Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Στο προαύλιο της Βουλής λίγο πριν από την οργανωμένη προβοκάτσια

Οργανωμένη επιχείρηση προβοκάτσιας με σκοπό να δικαιολογηθεί η άγρια επίθεση της αστυνομίας στη διαδήλωση μαρτυρά η «μεθοδολογία» που ακολουθήθηκεΗ παραπάνω φωτογραφία νεαρού με σακίδιο (προφανώς πρόκειται για αστυνομικό με πολιτικά) μέσα στον περίβολο της Βουλής, λίγο πριν από τα επεισόδια που οδήγησαν στη βάρβαρη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στη διαδήλωση της Πέμπτης, προξενεί σοβαρά ερωτήματα και δικαιώνει όσους κάνουν λόγο (μεταξύ αυτών βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ) για οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας και διάλυσης των συλλαλητηρίων.
Στη φωτογραφία αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης τονίζοντας ότι το άτομο φαίνεται να χρησιμοποιεί ασύρματο! «Υπάρχει φωτογραφία, δυστυχώς, ανθρώπου ο οποίος ήταν στον περίβολο της Βουλής, εξ όσων μου κατατέθηκε, ντυμένου όχι με αστυνομικά, ο οποίος με walkie talkie είχε κατευθείαν επαφή πιθανότατα και ενδεχόμενα με άτομα τα οποία έκαναν αυτές τις όποιες έκνομες ενέργειες ανάμεσα σε αυτό το μπλοκ», είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Βούτσης.
«1.000 άτομα επιτέθηκαν εναντίον των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.», υποστήριξε ο Μ. Χρυσοχοϊδης, κάνοντας σαν να μη βλέπει όσα καταγγέλλουν διαδηλωτές και πολιτικά κόμματα. Αρνήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του αστυνομικού με πολικά και σακίδιο και επέμεινε ότι η Αστυνομία προστατεύει την ανθρώπινη ζωή.

Παραίτηση Χρυσοχοΐδη ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αθλιότητες αυτές είχαν ως μοναδικό στόχο να διαλύσουν τη μαζική συγκέντρωση που ήταν σε εξέλιξη. Και, βεβαίως, ο οργανωτής αυτής της προβοκατόρικης επιχείρησης είναι ο ίδιος ο Μ. Χρυσοχοΐδης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον υπουργό του. Σε διαφορετική περίπτωση, φέρει ο ίδιος ακέραια την ευθύνη για την αντιδημοκρατική εκτροπή που εκτυλίχτηκε στο κέντρο της Αθήνας», το μήνυμα της Κουμουνδούρου.https://left.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου