Στους 87 επισήμως οι νεκροί της πυρκαγιάς - Δύο εκ των θυμάτων δεν έχουν αναζητηθεί

Στους 87 επισήμως οι νεκροί της πυρκαγιάς - Δύο εκ των θυμάτων δεν έχουν αναζητηθεί
Στους 81 ανέρχεται ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας η Πυροσβεστική ανακοίνωσε και την ύπαρξη δύο σορών που δεν έχουν αναγνωριστεί γιατί δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα και δεν υπάρχει δείγμα DNA για να συγκριθεί.
Συνολικά ο επίσημος αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι αυξάνεται στους 87, καθώς στους 81 προστίθενται οι τέσσερις εγκαυματίες που κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής αλλά και οι δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί.
Τέλος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων που έχουν γίνει από οικεία πρόσωπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81.
Υπάρχουν επίσης, δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί με διαθέσιμο DNA, οι οποίοι δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα.
Στους παραπάνω, προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.
Ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο».
Στη ΜΕΘ παραμένουν δέκα εγκαυματίες
Την ίδια στιγμή, άλλος ένας εγκαυματίας, από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής 41 εγκαυματίες, από τους οποίους οι δέκα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Επίσης, ένα παιδί παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», σε καλή κατάσταση.https://www.liberal.gr

Η λίστα ιστολογίων μου