Είναι αργά για νέες φιλίες;



Είτε τελείωσες τις σπουδές σου κι επέστρεψες στο πατρικό σου, είτε απλά οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι κι έμεινες χωρίς φίλους; Περνούν τα σαββατοκύριακα και μένεις σπίτι ενώ στην πραγματικότητα θα ήθε

Είναι αργά για νέες φιλίες;

Είτε τελείωσες τις σπουδές σου κι επέστρεψες στο πατρικό σου, είτε απλά οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι κι έμεινες χωρίς φίλους; Περνούν τα σαββατοκύριακα και μένεις σπίτι ενώ στην πραγματικότητα θα ήθελες να βγεις για καφεδάκι ή να ανακαλύψεις τη νυχτερινή ζωή του τόπου σου; Νιώθεις μεγάλη μοναξιά αλλά όσες προσπάθειες κι αν έχεις κάνει για να αποκτήσεις νέες παρέες έχουν πέσει στο κενό με αποτέλεσμα να πιστεύεις πως ίσως μεγάλωσες αρκετά για να μπορέσεις να κάνεις νέες φιλίες; Κι όμως ποτέ δεν είναι αργά για νέες φιλίες! Μάθε το γιατί, κάνοντας κλικ στην επόμενη σελίδα.

Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για νέες φιλίες 
* Δεν είσαι η μόνη. Μοναχικές ψυχές υπάρχουν πολλές
\Καταρχήν σκέψου πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι διαφόρων ηλικιών στην κατάστασή σου, οπότε όποια κι αν είναι η ηλικία σου να θυμάσαι πως έξω υπάρχουν πολλές μοναχικές ψυχές που εκτός από σύντροφο ψάχνουν και φίλους. Μη το βάζεις κάτω λοιπόν και συνέχισε την αναζήτηση όσο επίπονη κι αν σου φαντάζει η διαδικασία.
* Δε φταίει η ηλικία. Η μιζέρια σε κρατάει στάσιμη
Πολλές φορές οι αρνητικές σκέψεις και τα καταθλιπτικά μας συναισθήματα δεν μας αφήνουν να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά. Σίγουρα, η μοναξιά δεν κάνει καλό σε κανέναν, ωστόσο, μπορείς να εκμεταλλευθείς αυτό το διάστημα κάνοντας μια ανασκόπηση και βρίσκοντας τα με τον εαυτό σου. Βγες μια βόλτα έστω και μόνη σου, πήγαινε στο γυμναστήριο και βγες από το καβούκι σου. Έτσι μεγιστοποιείς τις πιθανότητες να διευρύνεις τον κύκλο σου. Με το να κλειστείς στο σπίτι δε θα καταφέρεις απολύτως τίποτα.
 Έχεις κάνει προσκλήσεις; Μήπως απλά δεν παίρνεις πρωτοβουλία;
Μήπως περιορίζεσαι μόνο στην τηλεφωνική επικοινωνία ή δεν προτείνεις κάτι περιμένοντας την πρόσκληση των άλλων; Γνωρίζουν οι γνωστοί σου το πώς νιώθεις ή προσποιείσαι πως είσαι καλά και διασκεδάζεις; Εννοείται πως δε χρειάζεται να κλαφτείς και να μοιρολατρείς μπροστά τους αλλά αν δεν τους καταστήσεις σαφές πως θέλεις την παρέα τους πώς περιμένεις να το καταλάβουν;http://www.womenonly.gr

Η λίστα ιστολογίων μου