Για την αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΛΑ - ΑΑΣ

Την Παρασκευή 24/1 πραγματοποιήθηκε στις 6:30 το απόγευμα η προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΛΑ-ΑΑΣ στο Μοναστηράκι. Από τη ντουντούκα διαβαζόταν για ώρα το κείμενο και τα συνθήματά της στην πλατεία και με το μοίρασμα της προκήρυξης γινόταν πλατιά απεύθυνση στο λαό της πόλης.

Ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων μέσω της οδού Αθηνάς μέχρι την Ομόνοια, με συνθήματα ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, για φιλία και αλληλεγγύη των λαών, για ανεξαρτησία των λαών της Ανατολικής Μεσογείου και ενάντια στην αντίδραση και τους εθνικισμούς που σπέρνουν οι ιμπεριαλιστές και οι κυρίαρχες αστικές τάξεις της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη τη διάρκεια της πορείας υπήρχε συνοδεία μηχανών της αστυνομίας, καθώς και παρουσία δύο διμοιριών των ΜΑΤ στην ουρά της, οι οποίες παρέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης στα Χαυτεία.
Η αντίσταση του λαού μας, αλλά και των γειτονικών λαών είναι ο μόνος δρόμος απέναντι στα πολεμικά σχέδια του ιμπεριαλισμού και των εξαρτημένων αστικών τάξεων. Στις αυξανόμενες απειλές τους και την όξυνση των ανταγωνισμών τους που ανεβάζουν το θερμόμετρο των κινδύνων, πρέπει να απαντήσουμε με τη συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού-αντιπολεμικού κινήματος. Αυτή την κατεύθυνση παλεύει και η ΛΑ-ΑΑΣ, προσπαθώντας να συμβάλει με τέτοιου χαρακτήρα πρωτοβουλίες.

Η λίστα ιστολογίων μου