Καταλήψεις: «Διευθυντάδες» ενημερώνουν γονείς για την δράση των παιδιών τους

 

▸ Η προσπάθεια τρομοκράτησης και συκοφάντησης των πάνω από 700 μαθητικών καταλήψεων σε 35 τουλάχιστον πόλεις της Ελλάδας καλά κρατεί!

Σύμφωνα με καταγγελία που στάλθηκε στο Μένουμε Ενεργοί-υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη στον Άγιο Δημήτριο στάλθηκαν από την διεύθυνση σχολείου μέιλ σε γονείς μαθητών γυμνασίου με τα οποία ενημερώνονται για την δράση των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, οι γονείς ενημερώνονται πως το παιδί τους υπέγραψε επώνυμα υπέρ της κατάληψης κι ότι σε περίπτωση καταστροφών ή τραυματισμών άλλοι γονείς μπορούν να ζητήσουν ευθύνες από τον μαθητή ή τους γονείς του.

«Καλησπέρα σας. Με αφορμή τη συνεχιζόμενη κατάληψη του σχολείου από ομάδα μαθητών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το παιδί σας υπέγραψε επώνυμα υπέρ της παρεμπόδισης της ομαλής λειτουργίας του σχολείου και συνέχιση της κατάληψης. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση ατυχήματος, τραυματισμού, υλικής ζημιάς και παράταση της κατάληψης, η Πολιτεία, ο Δήμος και γονείς άλλων μαθητών μπορούν να ζητήσουν ευθύνες από το παιδί σας και εσάς ως κηδεμόνας του. Η Διεύθυνση», αναφέρει αναλυτικά το μέιλ.


Έτσι, με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης, μετά τους αστυνομικούς, τους εισαγγελείς και τους αγανακτισμένους γονείς άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και οι «υπεύθυνοι» διευθυντές.

Όλοι αυτοί, με πρώτους το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση, θα πάρουν μια ακόμη απάντηση αύριο, Πέμπτη, με τα μεγάλα μαθητικά συλλαλητήρια στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας.https://prin.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου