Εγκληματικότητα; Είναι γαλάζια, όποτε δεν πειράζει

 Γράφει ο mitsos175

Πήραν περισσότερους μπάτσους από ποτέ. Περιπολικά, χημικά, στολές, όπλα κλπ. Έκαναν τα πιο χουντικά διατάγματα. Και όπως ήταν φυσικό αυξήθηκε η εγκληματικότητα.

Γιατί είναι φυσικό; Η χιουμοριστική απάντηση είναι γιατί δεν πρέπει να μείνουν τα βαφτιστήρια που διορίστηκαν χωρίς δουλειά.

Η πραγματική είναι γιατί οι μπάτσοι βοηθούν στην αύξηση της εγκληματικότητας. Πρώτα από όλα θυμίζουμε τα «κακά τουτού» που έσπασαν μπάτσοι. Τα οποία, αν δεν τους τράβαγαν video, θα τα έριχναν σε Αναρχικούς της Βαρκελώνης. Διάφορους ξυλοδαρμούς, βρισιές, απειλές, βασανισμούς και κάπου – κάπου σκοτωμούς από αστυνομικούς.

Οι μπάτσοι είναι για να δέρνουν διαδηλωτές, να απαγορεύουν εκλογές και να κοπανάν πρόστιμα. Κι όπως άνομοι νόμοι ευνοούν τους εμπρησμούς, για να επενδύσουν στα καμένα διάφοροι, έτσι άλλοι νόμοι βοηθούν τους μαφιόζους.

Γιατί και οι μαφιόζοι είναι επαγγελματίες και κάποτε επιτέλους πρέπει να πάρουν τα ρεπό τους. Όχι όμως τώρα που ο κλάδος γνωρίζει τέτοια άνθιση, αργότερα, πολύ αργότερα.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών: Δεξιός σκοτώνει δεξιό. Τι σας νοιάζει; Ξέρετε από υπόκοσμο; Τι είστε, Χρυσή Αυγή ή ΝΔ;

Πέρα από την ειρωνεία, πρέπει να πούμε πως η εγκληματικότητα έχει αιτίες απόλυτα εξαρτημένες από το πολιτικό σύστημα.

Την έβγαλε ο άλλος έξω και βίασε ανήλικο; «Τι δουλειά είχε το ανήλικο έξω από το σπίτι του»; Ρωτάει ο φασίστας! «Τι δουλειά έχει το σοι σου και εσύ να σας πηδάω»; Απαντάω εγώ. Ναι, πάλι ειρωνικά.

Όταν υπάρχει μια νοοτροπία που βγάζει παράνομα φυσιολογικά πράγματα, όπως η μουσική, η βόλτα, οι εκλογές και στρέφεται η προσοχή εκεί, τότε άλλες πραγματικές παρανομίες, ληστείες, καταχρήσεις, υπεξαιρέσεις, φόνοι, βιασμοί κλπ, θα αυξηθούν.

Φυσικά δεν θα παραιτηθεί ο Χρυσοχουντίδης. Τρώει τώρα όπως κι άλλοι, γιατί να φύγει; Άλλωστε υποθέτουμε πως φεύγει ο Χρυσοχουντίδης και μπαίνει… ο εθνικός ρουφιάνος! Γιατί ποιος θα ήταν χειρότερος; Μόνο αυτός. Ευχαριστημένοι; Στα γκάλοπ ναι. Στην πραγματικότητα όχι.

Στην πραγματικότητα φορέστε το αλεξίσφαιρο, πάρτε το κράνος σας, κι απολύστε τη βόλτα σας. Τώρα, αν ο άλλος έχει πύραυλο, ε τι να κάνουμε ρε φίλε, υπάρχουν και «μεμονωμένες περιπτώσεις».

Άλλωστε αν έκανες Astra Zeneka κι έζησες, είσαι αθάνατος, δεν παθαίνεις τίποτα!

«Τι φταίμε εμείς που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με τους παιδεραστές;» θα μπορούσε να πει γνωστός τηλεοπτικός βόθρος. Φταίει ο λαός να σας παλουκώσει; Δε φταίει.

Φυσικά δεν είναι κανείς με τους κακούργους. Εκτός, αν είναι γαλάζιοι, οπότε έχουν ένα στρατό από τρολλ και ΜΜΕ να τους ξεπλένουν το αίμα και το σπέρμα. Γιατί άραγε να αυξάνονται τα εγκλήματα, όταν μας κυβερνάν εγκληματίες;https://tsak-giorgis.blogspot.com/

Η λίστα ιστολογίων μου